SÍT - DHCP + pevne IP

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

mathewgordon
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

SÍT - DHCP + pevne IP

Příspěvekod mathewgordon » 11 říj 2013 22:43

Zdravim,

potreboval bych se prosim zeptat, mel jsem nastavenou sit, vcelku komplikovanou, minuly tyden odesel jeden switch, poridil jsem router TP-LINK TL-WR743ND - da se rici, ze vse chodi, ale problem je v tom, ze neni mozne najednou pripojit ip kamery, ktere stejne jsou napojene do jine site, zarovne se nemohu dostat ani do jednoho admin rozhrani ve vsech nize uvedenych routerech/switch, pouze do routeru od O2.

Vse jsem proscanoval a propingal, kamery se ukazuji jako death (jasne nejsou spojene), ale vsechny routery, atd. se ukazuji pripojene, vse pres ne funguje, ale neda se do nich dostat. Rad bych vedel, kde delam chyby ...

Schema site je nasledujici:

1) router Huawei od O2 (nastavene dhcp - jeden rozsah pro pevne ip a od dalsiho rozsahu jiz automaticky prideluje) > kabel > swith edimax > lanka do
jednotlivych PC (dchp vypnute) > kabel > novy TP-LINK > vytazena pres kabel antena wifi

2) z routeru Huawei od O2 je vyveden dlouhy lan kabel do switch TP-LINK TL-SG1005D > lan kabely > pc (vypnute dhpc - pevne IP)
> lan kabel > router TP-LINK TL-WR940N (wifi prideluje dhcp)

3) ip kamery pres wifi (maji se pripojovat primo do Huawei od O2, ale nic, nemuzu se na ne ani dostat pres kabel)

Predem dekuji za napovedy!

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: SÍT - DHCP + pevne IP

Příspěvekod zeus » 12 říj 2013 10:15

1. Misto switche jsi poridil router, tak ho 'degraduj' na switch.
2. Kamery nejdou ani po kabelu, kde je tedy chyba?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Zpět na “Sítě - hardware”