Lze rozšířit Wi-Fi přidáním dalších dvou routerů? Vyřešeno
Re: Lze rozšířit Wi-Fi přidáním dalších dvou routerů?
Asus má WPA2-Personal a určite nájdeš zhodu aj s tým Huawei.
Tak pořád nemůžu druhý router nastavit tak, abych měl přístup k internetu
Koupil jsem Asus RT-N12 plus. Vypadá to, že režim AP funguje a připojí se k němu jak telefon, tak počítač, protože signál na všech zařízeních mám plný.
Také v nastavení pořád nikde nevidím WPA-PSK2 i když by to měl umět. Mám tam jen AES a TKIP plus AES.

Také v nastavení pořád nikde nevidím WPA-PSK2 i když by to měl umět. Mám tam jen AES a TKIP plus AES.
-
- Pohlaví:
Nastav WPA2-PSK (WPA2-personal) a šifrování AES. Stejně tak bys to měl mít nastaveni i na původním routeru.
Nový router jsi koupil asi zbytečně. Dával jsi po změnách u toho Asusu WL-520GC kromě "Apply" také "Finish"? S tímhle routerem jsem si také zažil své, než jsem na to přišel. Můžeš pročíst moje vlákno: viewtopic.php?f=8&t=174734&hilit=router. Také mi nešel na druhém routeru internet, bylo to v nezměněném zabezpečení viz. strana dvě.
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
Kotik díky za reakci. Router už je pryč, tak je to jedno. Když jsem ho před lety nastavoval jako router, tak jsem s tím ukládáním taky bojoval.
ITCrowd díky. Šifrování tedy vím jaké nastavit. Když se připojím na router, tak na první obrzovce vyberu režím AP. Jak mám nsatvit prosím tě druhou obrazovku (viz screen)? Na třetí už se vyplňuje SSID a typ šifrování, tak to snad vím a pak už se router jen sám restartuje.
ITCrowd díky. Šifrování tedy vím jaké nastavit. Když se připojím na router, tak na první obrzovce vyberu režím AP. Jak mám nsatvit prosím tě druhou obrazovku (viz screen)? Na třetí už se vyplňuje SSID a typ šifrování, tak to snad vím a pak už se router jen sám restartuje.
-
- Pohlaví:
Re: Lze rozšířit Wi-Fi přidáním dalších dvou routerů? Vyřešeno
Klikni na přeskočit průvodce nastavením. A nastav ho ručně. Tedy za předpokladu, že je to ten druhý router, co bude jen jako AP.
ITCrowd tak se povedlo, mám nastaveno a vše funguje. Díky za trpělivost.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 1968
-
od Speed_dead