vysoký ping ve hře
Re: vysoký ping ve hře
No nejúčinější řešení bude tam zavolat a udělat trochu randál a většinou se věci dají do pohybu 

Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.
a nějaké nastavení síťového připojení není ?
Určitě je ale podle mě to bude marná snaha.. Fakt jim tam brnkni oni už si nějak poradí. Měl jsem tu čest (live na Skypu) když kamoš volal na svýho poskytovatele a bez servítek kvůli lagům ve wow a do půl hodiny bylo vše ok
Taky mu to trvalo než se k tomu rozhoupal a pak stačila hodně ostrá 1 min a do půl hoďky bylo vše ok
:-D:-D
Edit: Ještě zkus restartovat ten jejich modem tím že ho vytáhneš ze zásuvky a tak po 1 min ho zapneš

Edit: Ještě zkus restartovat ten jejich modem tím že ho vytáhneš ze zásuvky a tak po 1 min ho zapneš
Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.
já jím volal,řekly mi že do 3 dnu mi zavolaj že mají nějaké malé občané rušení,ale to stím nemůže souviset né? když je občasné..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4200
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 18:37