Normální postup by byl obrátit se na providera s takovou žádostí. Pak existují různé prográmky a postupy, jak IP adresu skrýt, "znemožnit" její přístupnost - identifikaci apod. Druhý postup se podle mě pohybuje na hranici pravidel fóra.
2petr22: Ano, přesně - doufej!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Bann muze byt bud na IP adresu, nebo cely rozsah (cela sit providera). Pokud je jeste navic za NATem, muze menit IP jak chce a zadny efekt to mit nebude.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Měníme rok, měníme sny, měníme touhy,měníme názory, měníme požadavky na výkupné. Měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás.
tvořím o routeru whitelist a sbírám mac adresy povolených zařízení, které tam ukládám.
Mám v tom trochu hokej. Chci zkopírovat mac adresy z routeru z druhého bytu, kde se připojuje hafo stejných zařízení.
Ale totožné zařízení má jinou...
Poslední příspěvek
Teď na to koukám u svýho telefonu a ono to k daný wifi síti přidělí sice náhodnou ale pořád stejnou mac adresu. Takže to co platí u jedné sítě v jednom bytě neplatí v druhém bytě, je třeba to natvrdo napsat jak to tu mac přidělí.
Mám záhadu. Podle poslední změny souborů podle času se stalo to, že když mám počítač vypnutý, tak se mi změnil čas u některých souborů. Je to vůbec možné? Že by nějaký neřád?
Teď v konkrétním případě se jedná o doplněk v prohlížeči s tímhle kodem...
Poslední příspěvek
Tak je to tak. Pokud je intenet vypnutý, nic se nezmění. Pokud ale nespustím prohlížeč, taky se nic nezmění. Ale jak spustím prohlížeč, tak se aktivuje jeden doplněk, který hlídá aktualizaci doplňků a nahraje data. Ty pak můžou mít i datum, kdy bylo...
Ahoj
Nikde se mi nepodařilo na netu najít, tak jdu opět sem:
Potřeboval bych poradit, jestli lze nějakým způsobem ve Windows 10 vytvořit na plochu zkratku-ky na přepínání obnovovací frekvence u mé TV, kterou mám jako druhý zobrazovač na filmy....
Poslední příspěvek
... na přepínání obnovovací frekvence u mé TV,
To znamená měnit obnovovací frekvenci signálu, generovaného pro tvou televizi - to je úkol pro GK, nebo měnit obnovovací frekvenci v nastavení televizního přístroje?