Nejede internet na mém druhém PC
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Nejede internet na mém druhém PC
Zdravím.
Včera mi naprosto bezdůvodně přestal jet na druhém PC internet.
Na ostatních počítačích internet jede,ať už přes kabel,nebo přes wifi.
Pokud vypojím kabel z PC,ohlásí,že síťový kabel 2 byl odpojen.
Pokud ho znovu zapojím,připojí se,ale internet nejede.Píše,že je připojen,ale pokud chci jít na nějakou stránku,napíše mi prohlížeč(Google Chrome),že server neodeslal žádná data a to je u všech webů(Facebook,YouTube,Google...)
Nejedou mi ani hry,ke kterým potřebuji připojení(Metin2 Sindicate.)
Ještě jsem si všiml,že počítač se příšerně seká.
Pokud ho zapnu a nechám ho tak 5 min. načíst a chci otevřít například nějakou složku,spouští se klidně 5 minut.
Pokud ho nechám načíst déle(půl hodiny)tak se také seká,ale výrazně méně.
Jak už jsem řekl,počítač ví,že je kabel zapojený a píše,že je připojený k internetu a na ostatních PC jede internet jak přes kabel,tak přes wifi.
Děkuji za každou radu a doufám,že se problém brzo vyřeší,díky.
Včera mi naprosto bezdůvodně přestal jet na druhém PC internet.
Na ostatních počítačích internet jede,ať už přes kabel,nebo přes wifi.
Pokud vypojím kabel z PC,ohlásí,že síťový kabel 2 byl odpojen.
Pokud ho znovu zapojím,připojí se,ale internet nejede.Píše,že je připojen,ale pokud chci jít na nějakou stránku,napíše mi prohlížeč(Google Chrome),že server neodeslal žádná data a to je u všech webů(Facebook,YouTube,Google...)
Nejedou mi ani hry,ke kterým potřebuji připojení(Metin2 Sindicate.)
Ještě jsem si všiml,že počítač se příšerně seká.
Pokud ho zapnu a nechám ho tak 5 min. načíst a chci otevřít například nějakou složku,spouští se klidně 5 minut.
Pokud ho nechám načíst déle(půl hodiny)tak se také seká,ale výrazně méně.
Jak už jsem řekl,počítač ví,že je kabel zapojený a píše,že je připojený k internetu a na ostatních PC jede internet jak přes kabel,tak přes wifi.
Děkuji za každou radu a doufám,že se problém brzo vyřeší,díky.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 01 dub 2013 19:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
Re: Nejede internet
Tak internet nejede,ale Skype a ping kupodivu ano(př. adresa ping ekura.cz mi vyjedou odkazy google na slovo "ekura"(odkazy jsou nefunkční).
Skype jede také bez problému,tak v čem je sakra problém?
Skype jede také bez problému,tak v čem je sakra problém?
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
Jak zjistím zda je chyba v DNS?
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
Podle návodu pro Windows XP,jsem udělal přesně to,co bylo na obrázcích.
Do toho řádku jsem zadal adresu 8.8.8.8 a funguje pouze google,ostatní stránky ne.Pokud prý po tomto kroku nepojede prohlížeč,není chyba v DNS-rohlížeč mi jede celou dobu,ale nejspíš bylo na mysli,zda mi prohlížeč šlape tak jak má-nešlape,jde jenom google.
Do toho řádku jsem zadal adresu 8.8.8.8 a funguje pouze google,ostatní stránky ne.Pokud prý po tomto kroku nepojede prohlížeč,není chyba v DNS-rohlížeč mi jede celou dobu,ale nejspíš bylo na mysli,zda mi prohlížeč šlape tak jak má-nešlape,jde jenom google.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
guest
A nemáš tam nějakého vetřelce? Nech si to zkontrolovat v Hijack This.
Re: Nejede internet na mém druhém PC
Tak jsem na to nějak přišel.Když jsem řekl známému,ať se mi na to podívá,tak jsem mu ukázal,že když jsem v síťových připojeních napsal tu IP googlu,tak se mi rozjede,ale že ostatní stránky se mi nerozjedou a ukázal jsem mu,že když zaškrtnu tu druhou možnost,aby se ta IP rozpoznávala pomocí DNS,že to nepojede.
No,nevím jak je to možné,ale když jsem ukazoval,že to nepojede,tak stránky jely.
A to i když jsem měl tu možnost zatrhlou předem,takže díky za rady,už jsem byl docela zoufalej a myslel jsem,že PC bude muset do opravny. :)
No,nevím jak je to možné,ale když jsem ukazoval,že to nepojede,tak stránky jely.
A to i když jsem měl tu možnost zatrhlou předem,takže díky za rady,už jsem byl docela zoufalej a myslel jsem,že PC bude muset do opravny. :)
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
-
guest
Re: Nejede internet na mém druhém PC
Tak to zde označ jako vyřešené. Zelená fajfka vpravo nahoře.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek