jak vrátit defaultni nastavení internet
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
jak vrátit defaultni nastavení internet
Dobrý den,
Naistaloval jsem si Tune up PC 2011. Byla tam utilitka na zrychlení internetu avg internet optimizer. Po optimalizaci mám podle měření o 1mbs net pomalejší.
Prosím o radu jak vrátit nastavení internetu to defaultniho nastaveni. Budu rád za kazdou radu. diky
Naistaloval jsem si Tune up PC 2011. Byla tam utilitka na zrychlení internetu avg internet optimizer. Po optimalizaci mám podle měření o 1mbs net pomalejší.
Prosím o radu jak vrátit nastavení internetu to defaultniho nastaveni. Budu rád za kazdou radu. diky
Re: jak vrátit defaultni nastavení internet
Bod obnovení systému nepomáhá?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
guest
Nemáš si instalovat "zázračný" blbosti.
mbs toto nenexistuje, když už Mbs. Odinstaluj to a vyčisti PC CCleanerem. Potom restartuj a napiš jak to dopadlo. To zpomalení se vůbec nemusí týkat toho programu.
mbs toto nenexistuje, když už Mbs. Odinstaluj to a vyčisti PC CCleanerem. Potom restartuj a napiš jak to dopadlo. To zpomalení se vůbec nemusí týkat toho programu.
Bod obnoveni bohuzel nemam. CCleaner nepomohl je to na udrzbu. Potrebuju vedet jak vratit default internetu konkretntne tcp/Ip.
-
guest
Pochybuji že ti Tune up změnil tcp/ip. Pak to musíš znovu nastavit.
Bohužel změnil, protože jsou tam jen 2 možnosti. Automaticky a manualně, když dám manualně můžu tam měnit hodnoty u TCP/IP, DNS, a spoustu dalších....
Nebo nevíte jak nastavit windows 7 do defaultniho nastaveni? Hledal jsem i v zahranicnich forech a tam radi dat windows 7 do defaultu ale nvm jak.
Nebo nevíte jak nastavit windows 7 do defaultniho nastaveni? Hledal jsem i v zahranicnich forech a tam radi dat windows 7 do defaultu ale nvm jak.
Bohuzel zadna zmena(((
-
guest
Vrátíme se k první otázce. Co se vlastně stalo? Jakou máš deklarovanou rychlost a kolik to běží? Snížení o 1Mbs, fakt není tragédie a je asi dočasné.
Dej sem screen z http://rychlost.cz/rh/20092769141-9bb7d5020f.html
Dej sem screen z http://rychlost.cz/rh/20092769141-9bb7d5020f.html
Platím za rychlost 5Mb/s.
Když dám test na hlavním notebooku kde jsem jsem použil ten avg internet optimizer tak mi to ukazuje něco pod 4 Mbs. A když dám test druhým notebookem tak mám přes 5Mb/s. Zkoušel to u mě i kámoš a měl něco přes 5Mb/s.
Když dám test na hlavním notebooku kde jsem jsem použil ten avg internet optimizer tak mi to ukazuje něco pod 4 Mbs. A když dám test druhým notebookem tak mám přes 5Mb/s. Zkoušel to u mě i kámoš a měl něco přes 5Mb/s.
-
guest
Tak nevím co hledáš za problémy. Jakou máš agregaci? 4Mbs nejsou mnoho ale jede to, nemám o mnoho víc.
Mam agregaci 1:5.
Tak u stahovani je to dcl rozdil kdyz misto 580Kb/s stahuju cca 380Kb/s...Jediny reseni je asi dat NB do tovarniho nastaveni(
Tak u stahovani je to dcl rozdil kdyz misto 580Kb/s stahuju cca 380Kb/s...Jediny reseni je asi dat NB do tovarniho nastaveni(
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9 Odpovědi
- 10746 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Fargotroniac
-
- 19 Odpovědi