Před 2 rokama šlo na internetu stahovat a zároveň hrát online hry bez vysokého pingu, ale nyní mám tento problém > stačí stahovat 300 kb/s a Online hry se stanou nehratelné.
Ty mi řekli, že je to moc daleko ( 1km od ústředny) a že je to můj problém ... takže neexistuje jiný způsob než změna internetového připojení ? Např kvalitnější modem/router,.. ?
Naposledy upravil(a) ahcym dne 26 srp 2014 13:04, celkem upraveno 1 x.
Ale sežene, já byl u o2 10let a už se to nedalo přešel jsem na WiFi a je Xkrát lepší než pod*laný o2. Stabilní, rychlost větší, nikdo mě tu neruší mám zaručenou rychlost a ta +/- 1Mb je splněna. Nejhezčí bylo, že jakmile jsem o2 řekl, že končím tak by všechno šlo- Zlevníme, zrychlíme, kabely vyměníme. I tak jsou to šméčka.
//EDIT: Sorry za OT.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green
To znamená, že jediné východisko je změnit poskytovatele internetu ... Když si pořídím bezdrátový internet ( napr. http://www.gwcz.com/internet/bezdratovy-internet.html ), tak si pohorším a nebo bude více pravděpodobnější změna k lepšímu?
2. možnost je změnit poskytovatele přes pevnou linku z O2 na T-mobile ?
Bezdratovy internet musis skusit, protoze spolehliva wifina a rychla wifina je obvykle oxymoron. Wifina obvykle funguje relativne rozumne (samozrejmne v ramci bezdratoveho pripojeni) jen pokud je v siti malo zakazniku. Jak se plni prenoove pasmo tak to jde do kopru.
Zmena poskytovatele ADSL ti nejspis nepomuze, protoze jak draty, tak ustredna zustanou stejne.
Přesně tak, co se týče ADSL linky tak to nepomůže, co jsem se tenkrát někde dočetl tak T-Mobile a Vodafone fungují díky O2. Pokud by jsi chtěl poradit ohledně internetu v tvém městě/vesnici. Myslím že velice rád ti poradí Martin63, který se v tom opravdu vyzná.
Naposledy upravil(a) Těsňa dne 26 srp 2014 16:01, celkem upraveno 1 x.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green
od roku 2017 mám asus rt-ac750.
Asus je přes WAN konektor napojen přímo na ubiquiti NanoStation Loco M5,.
Router má uprostřed baráku, ale v patře nad ním už nechytají signál telefony, notebooky nic.
Mám stím problém od začátku, ale je na...
Poslední příspěvek
Extender Ti tu nikdo nedoporučí, protože tu všichni ví že je to zlo.
1) Nic lepšího než kabel není + AP (tam to splňuje požadavek na název sítě a heslo)
2) Powerline
Vše ostatní je na tobě. Zkoušej a uvidíš. Že něco jen píchneš do zásuvky a pojede...
Zdravím a pardon, vůbec jsem nevěděl jak to nazvat, ale problém je následující:
Občas (teď už častěji) se jakoby odpojí monitor a píše, že nemá signál, ale například zvuk v pozadí funguje. Win+ctrl+shift+B nepomáhá. Capslock a numlock nereagují (ale...
Poslední příspěvek
Kabel nemuze zpusobit pad a restart ovladace graficke karty.
čtu na internetu o Wifi standartech 5,6 a těch úžasných rychlostech, vše samozřejmě za nutnutnosti využití pásma 5 GHz.
Bydlím v rodinném domě a za první betonovou zdí už 5 GHz nemá signál, nebo je rychlostí na úrovni 2,4.
Jak to...
Poslední příspěvek
presne tak, presny pokryti ani v zavislosti na spouste faktoru (material zdi, sirka zdi, tvary atd atd atd.) v podstate ani uplne rict nejde.
Muzes pripadne zkusit dokoupit dalsi R315 v mesh modu a uvidis no, zahradu mam pokrytou do pulky a dal to...
Zdravim vas. Potrebujem od vas poradit.
Prepojil som pc bezdratovo z tv. Cez wifi a sreen mirroring.
Lenze je problem ze mi to seka a laguje.
Moj pc je novy silny. ale moja tv je z roku 2014 a na nej mi ten bezdratovy prenos seka. Ale ja chcem...
Poslední příspěvek
Samozrejmne ze ne. Bezdratove spojeni bude mit vzdy zpozdeni.
U filmu bude pouze horsi kvalita obrazu, zpozdeni nicemu nevadi, hry ale budou kvuli zpozdeni nehratelne.
Pouzij HDMI kabel, pokud je aktivni, muze mit i 20 metru a vice.