mám takový problém. Nedávno se mi rozbil notebook (Acer Aspire E1-531), tudíž jsem ho vzal ke známému k opravě. Diagnostikoval to na výměnu hardisku, který vyměnil. Kompletně mi přeinstaloval počítač, nainstaloval i nový software, windows 8 (nebo 8.1?). Počítač začal krásně šlapat, ovšem mám problém s připojením. Domácí síť normálně vidím, zadám správné heslo (ostatní zařízení se k této síti s naprostou rychlostí připojí) a po chvíli mi napíše, že k síti se nedá připojit. Neznáte někdo řešení této strasti?
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...
Narazil jsem na problém s Acronis True Image. Mám vytvořenou boot USB s Acronis , image systému na externím disku. Když připojím boot USB a současně externí disk, tak PC nenabootuje. Když připojím jen boot USB, tak Acronis naběhne, ale když pak...
Poslední příspěvek
Po několika pokusech s verzí 2017 i 2018 jsem zjistil, že Acronisu chvíli trvá, než disk detekuje. Chce to trochu trpělivosti. Disk byl 4 TB WD připojený přes dokovací stanici.
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?