Propojení TV a routeru kabelem Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
Propojení TV a routeru kabelem
Ahoj, snažím se připojit smart tv k internetu pomocí kabelu, ale nedaří se mi to... Koupil jsem tento kabel, jeden konec jsem zastrčil v routeru do portu LAN2 TV a druhý konec do TV (Network). Po připojení se ale na routeru nerozsvítí dioda LAN2 a TV se nepřipojí. Zkusil jsem ostatní porty (LAN1, LAN3 a LAN4) a nic. Přitom, když odpojím kabel z portu LAN1 vedoucí k PC a dám ho do jiného portu, tak se dioda hned rozsvítí a internet funguje i na jiném portu. Co prosím vás dělám špatně? Díky
-
- Tvůrce článků
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
Re: Propojení TV a routeru kabelem
Porty označené TV jsou určeny pro IPTV. V nastavení routeru je třeba potřebný port vyjmout z IPTV.
Další možnost je, že porty jsou vadné.
Další možnost je, že porty jsou vadné.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
-
- Level 2
- Pohlaví:
Re: Propojení TV a routeru kabelem Vyřešeno
Tak vyzkoušel jsem přenastavení portů, jiný kabel a bůhví co ještě, morduju se s tím přes hodinu a nakonec pomohlo vytáhnout televizi ze sítě a po zapojení se dioda rozsvítila
. Díky za rady.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 983
-
od petr22
17 kvě 2019 09:16