TP-Link TL-WR841N Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Juchajd
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

TP-Link TL-WR841N

Příspěvekod Juchajd » 03 kvě 2020 18:51

Ahoj odborníci ... nevím co jsem provedl, ale nejde se mi přihlásit do nastavení přes web 192.168.0.1 (1.1) nefunguje. Včera fungovalo. Nevíte co s tím ? Wps resset proveden. ... Jedná se o druhý router v síti, který jsem chtěl nastavit jako switch, ale asi jsem chyboval a teď se do něj nemůžu dostat. :thumbdown:



Reklama
Uživatelský avatar
HappyMental
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1345
Registrován: září 11
Bydliště: Nýdnol, Bulharsko
Pohlaví: Muž

Re: TP-Link TL-WR841N

Příspěvekod HappyMental » 03 kvě 2020 19:07

wps reset? na tom routeru jsou 2 tlačítka - wps a reset. Podržením tlačítka reset po dobu 10s se router uvede do továrního nastavení a pak je možné se připojit přes tplinklogin.net (nebo přímo přes ip). Wps pak určitě v nastavení vypnout protože to je jedna velká bezpečnostní chyba.
i7-4790 | GTX 1070 | HyperX 18GB | ASRock B85M Pro4 | Corsair RM550x | Crucial BX500 240GB | Crucial MX500 500GB | Seagate Mobile HDD 1TB | W10 Pro
ThinkPad L560, ThinkPad E430

Juchajd
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: TP-Link TL-WR841N

Příspěvekod Juchajd » 03 kvě 2020 20:06

HappyMental píše:wps reset? na tom routeru jsou 2 tlačítka - wps a reset. Podržením tlačítka reset po dobu 10s se router uvede do továrního nastavení a pak je možné se připojit přes tplinklogin.net (nebo přímo přes ip). Wps pak určitě v nastavení vypnout protože to je jedna velká bezpečnostní chyba.


Jsou tam 2 tlačítka : 1. WPS/resset a 2. wifi on/off - resset jsem provedl, ale login přes web nefunguje

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5240
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: TP-Link TL-WR841N

Příspěvekod RIKI22 » 03 kvě 2020 20:13

Pripájaš priamo iba ten router k PC ?

Uživatelský avatar
MEN
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 881
Registrován: prosinec 11
Pohlaví: Muž

Re: TP-Link TL-WR841N

Příspěvekod MEN » 03 kvě 2020 20:16

Tak tohle jsem řešil o víkendu.. Uplně ten stejný router. Měl jsem dva, jeden jsem nastavil uplně bez problémů a do druhého jsem se prostě nemohl dostat. Zkoušel jsem vše co mě napadlo, ale marně :/ tak snad se to nějak podaří rozběhnout nebo bude test kladivem :D

Juchajd
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: TP-Link TL-WR841N

Příspěvekod Juchajd » 03 kvě 2020 21:40

RIKI22 píše:Pripájaš priamo iba ten router k PC ?


Počítač je napojený přímo na router. Jde o to, že to fungovalo a teď ne. :evil:

dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3939
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: TP-Link TL-WR841N

Příspěvekod dvorakj » 03 kvě 2020 22:21

prikazovy radek
ipconfig
vyjede ti par adres, dulezita je adresa vychozi brany, tu zadas do prohlizece
pc pripoj k routeru kabelem do portu 2-5
pak si vse nastavis znova

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18915
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: TP-Link TL-WR841N

Příspěvekod ITCrowd » 03 kvě 2020 22:23

Viz. můj podpis - diagnostika sítě.
Najdeš tam tip na práci s programem netscan a pomocí něj lze router objevit.
Nebo reset routeru do továrního nastavení, připojit pc, ipconfig, adresa brány (gateway).
Jinak v mém podpisu najdeš i návod, jak nastavit router jako switch.
/název tématu neodpovídá pravidlům.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Juchajd
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: TP-Link TL-WR841N  Vyřešeno

Příspěvekod Juchajd » 06 kvě 2020 12:07

Děkuji všem za rady .... 2 dny jsem byl na montáži a celá síť se scela zhroutila .... výsledek? - děcka bez internetu, všude uklizeno, dokonce si i povysávali pokoj :-) .... no prostě paráda. Dnes jsme se se synem dostali do routru přes druhý počítač a vše nastavili. Internet a wifi funguje na jedničku a snad to i vydrží :-D

Dodatečně přidáno po 5 minutách 21 vteřinách:
ITCrowd píše:Viz. můj podpis - diagnostika sítě.
Najdeš tam tip na práci s programem netscan a pomocí něj lze router objevit.
Nebo reset routeru do továrního nastavení, připojit pc, ipconfig, adresa brány (gateway).
Jinak v mém podpisu najdeš i návod, jak nastavit router jako switch.
/název tématu neodpovídá pravidlům.


Ahoj, vše jsem nastavil podle tvého návodu ..... ostatně o to jsem se snažil i před tím, než jsem sem napsal o radu.... vše šlape !!! Děkuji za super návod. Bezva práce :thumbup: :clap:


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • TP-Link CPE210 + CPE220
    od Baader » 05 kvě 2020 13:56 » v Sítě - hardware
    10
    417
    od ITCrowd
    08 kvě 2020 12:23
  • TP-Link CPE210 - nastaveni
    od Baader » 06 srp 2019 14:11 » v Sítě - hardware
    25
    1816
    od zeus
    08 srp 2019 17:40
  • Tp link archer 50
    od Ryklajz01 » 22 čer 2019 22:52 » v Sítě - hardware
    2
    703
    od Ryklajz01
    23 čer 2019 12:52
  • Problém s WiFi TP-Link TD-W9980B
    od Macany » 29 zář 2019 11:08 » v Sítě - hardware
    7
    1113
    od Macany
    30 zář 2019 23:04
  • TP LINK RE200 v1: Připojení k routeru
    od teichmann.ondrej » 12 dub 2020 20:46 » v Sítě - hardware
    8
    1884
    od teichmann.ondrej
    13 dub 2020 12:36

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host