Jak propojit tiskárnu Brother MFC-L2712DW

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

GawneR
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: říjen 14
Pohlaví: Muž

Jak propojit tiskárnu Brother MFC-L2712DW

Příspěvekod GawneR » 08 kvě 2020 23:24

Dobrý den,

Dnes jsem si zakoupil tiskárnu Brother MFC-L2712DW a rád bych ji propojil nějak na dalku s počítačem/wifi.

Mam ji jen zapojedou do elektřiny (protože na zasuvku na “síť” nemám).
Jak toto vyřešit, případně nejaká rada/návod prosím?

Dekuji



Reklama
Uživatelský avatar
Grander
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1276
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: Jak propojit tiskárnu Brother MFC-L2712DW

Příspěvekod Grander » 08 kvě 2020 23:49

Návod jsi snad k tiskárně dostal, ne? Případně se dá určitě stáhnout jako pdf na webu výrobce.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42403
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Jak propojit tiskárnu Brother MFC-L2712DW

Příspěvekod petr22 » 09 kvě 2020 00:39

Pripoj tiskarnu LAN kabelem k routeru, jestli nechces tahat kabely, pouzij Powerline.

Pouziti wifi je ptakovina, tiskarna se nepohybuje, je nesmysl mit doma zaply zbytecny vysilac
kteru bude zpomalovat okolni site.

GawneR
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: říjen 14
Pohlaví: Muž

Re: Jak propojit tiskárnu Brother MFC-L2712DW

Příspěvekod GawneR » 09 kvě 2020 10:04

petr22 píše:Pripoj tiskarnu LAN kabelem k routeru, jestli nechces tahat kabely, pouzij Powerline.

Pouziti wifi je ptakovina, tiskarna se nepohybuje, je nesmysl mit doma zaply zbytecny vysilac
kteru bude zpomalovat okolni site.


No já právě nemám přístup k Lan kabelu (neni tam zasuvka a vedle v pokoji nemam misto, protože uz tam mam prave ten powerline a nejsem si jist, zda muzo byt v dome dva a vejdou se do toho routeru.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18915
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Jak propojit tiskárnu Brother MFC-L2712DW

Příspěvekod ITCrowd » 09 kvě 2020 10:08

Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

GawneR
Level 2
Level 2
Příspěvky: 159
Registrován: říjen 14
Pohlaví: Muž

Re: Jak propojit tiskárnu Brother MFC-L2712DW

Příspěvekod GawneR » 09 kvě 2020 12:46



Aha aha, to se automaticky “spáruje” k těm mým dvoum, který mám jeden napojený u routeru (v nem) a druhy u stolniho pc?

Dekuji,
Pavelk


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Epson vs Brother tank tiskárna
    od Johns » 23 říj 2019 15:16 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    0
    706
    od Johns
    23 říj 2019 15:16
  • nelze nainstalovat tiskárnu w10
    od hophop » 19 bře 2020 11:44 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    5
    936
    od atari
    26 bře 2020 08:16
  • Jak propojit dva vzdálené PC?
    od atari » 12 pro 2019 10:18 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    486
    od gogo1963
    12 pro 2019 11:04
  • Nelze propojit dva PC
    od atari » 27 dub 2020 16:20 » v Administrace sítě
    18
    795
    od ITCrowd
    14 kvě 2020 22:33
  • Jakou obyčejnou 3D tiskárnu do 5tis koupit?
    od strangereu » 28 říj 2019 14:17 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    396
    od petr22
    28 říj 2019 14:35

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti