propojeni tv lg smart televze s pc Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Kamos
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 340
Registrován: srpen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

propojeni tv lg smart televze s pc

Příspěvekod Kamos » 01 srp 2020 10:35

Dobry den
kdysi jsem mel propojenou tv s pocitacem ze jsem prepnul na vyber site a tam jsem si mohl vybirat film ci muziku ale po preinstalovani windows jsem tuto moznost ztratil kdyz se chci pripojit v tv do site tak me pise zarizeni je odpojeno zkuste zkontrolovat pripojeni

nejsem v tehle oblasti moc zrucny jen vim ze drive jsem dal sdilet slozku s hudbou ci filmem a v televizi to fungovalo
predem dekuji za odpoved

Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21252
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: propojeni tv lg smart televze s pc

Příspěvekod ITCrowd » 01 srp 2020 10:46

Začni tímhle "zarizeni je odpojeno zkuste zkontrolovat pripojeni"
TV očividně nemá síťové připojení, takže zkontroluj kabel, případně přidělenou IP adresu - dle manuálu.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Kamos
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 340
Registrován: srpen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: propojeni tv lg smart televze s pc

Příspěvekod Kamos » 01 srp 2020 11:04

pripojeni by asi fungovalo mam ho pres wifi i kabelem kdyz z pc odeslu film na tv tak funguje nefunguje to obracene kdyz si chci vybrat film v tv na pocitaci

problem nevim jak mam zkontrolovat IP adresu v pocitaci ji mam nastavenou rucne

Dodatečně přidáno po 1 minutě 37 vteřinách:
bude to nejakym nastavenim jen nevim kde hledat a co nastavovat vim jen ze pred instalaci to fungovalo temer automaticky a ted po preinstalaci OS to nefunguje

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21252
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: propojeni tv lg smart televze s pc

Příspěvekod ITCrowd » 01 srp 2020 11:16

Co přesně máš za televizi?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Kamos
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 340
Registrován: srpen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: propojeni tv lg smart televze s pc

Příspěvekod Kamos » 01 srp 2020 11:24

LG 55SK7900PLA

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21252
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: propojeni tv lg smart televze s pc

Příspěvekod ITCrowd » 01 srp 2020 11:36

TV WIFi nemá. Pokud jsi nekoupil LG dongle, s jiným to nebude fungovat.
Takže si připoj TV kabelem k routeru.
V dohledatelném manuálu není ani slovo o LAN (jen že to jde), takže budeš muset projí menu nastavení TV, tam někde najdeš připojení k síti.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Kamos
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 340
Registrován: srpen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: propojeni tv lg smart televze s pc

Příspěvekod Kamos » 01 srp 2020 11:40

WiFi má jsem připojen přes něj k internetu

Dodatečně přidáno po 4 minutách 39 vteřinách:
Ale jsem připojen i kabelem už jsem to právě zkoušel než jsem napsal na pchelp fórum

Dodatečně přidáno po 14 minutách 19 vteřinách:
Síť jsem našel
Pokročilé nastavení WiFi site
IP adresa 19.0.0.63
Maska podsite 255.255.255.0
Brana 10.0.0.138
DNS server 10.0.0.138
MAC adresa 20:3D:BD:2F:4C:BA

IP Adresa automatická
IPv6 vypnuto

Kabelové připojení (Ethernet)
IPv6 vypnuto
IP adresa automaticka
IP Adresa 10.0.0.48
Maska podsité 255.255.255.0
Brana 10.0.0.138
Dns server 10.0.0.138
Mac adresa 78:5D:C8:B5:4B:2F
Naposledy upravil(a) Kamos dne 01 srp 2020 12:05, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21252
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: propojeni tv lg smart televze s pc

Příspěvekod ITCrowd » 01 srp 2020 12:03

Tak teď je to takový zmatek, že nezbývá, než aby sis zaplatil technika, který ti to zprovozní.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Kamos
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 340
Registrován: srpen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: propojeni tv lg smart televze s pc

Příspěvekod Kamos » 01 srp 2020 12:09

Skoda, nezbyde se v tom nejak pohrabat a zkouset kdyz to jednou fungovalo bez problemu tak to musi fungovat zase jen nechapu proc pred instalaci win jsem nic temer nemusel nastavovat jen sdilet v siti a to bylo vse, ale dekuji za tvuj cas jeste jednou moooc dekuji s pranim hezkeho dne preje Karel

xpanko
Level 1
Level 1
Příspěvky: 70
Registrován: duben 07
Bydliště: Praha CZ
Pohlaví: Muž

Re: propojeni tv lg smart televze s pc

Příspěvekod xpanko » 01 srp 2020 12:49

dobry den , ja mam smart tv LG UM7100PLB ,, aspon tomi teraz ukazuje v sieti , tiez mi pred chvilkou ani nedetekovala telka PC no siel som sem:
Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Centrum síťových připojení a sdílení\Možnosti vysílání datového proudu médií
a tam som to zmenil na povolit a restartoval tv a uz to ide , len musim mat tie videa v slozce C:\Users\??????\Videos. a mozno aj inde ale neskusal som to..

Kamos
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 340
Registrován: srpen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: propojeni tv lg smart televze s pc  Vyřešeno

Příspěvekod Kamos » 01 srp 2020 14:01

xpanko píše:dobry den , ja mam smart tv LG UM7100PLB ,, aspon tomi teraz ukazuje v sieti , tiez mi pred chvilkou ani nedetekovala telka PC no siel som sem:
Ovládací panely\Všechny položky Ovládacích panelů\Centrum síťových připojení a sdílení\Možnosti vysílání datového proudu médií
a tam som to zmenil na povolit a restartoval tv a uz to ide , len musim mat tie videa v slozce C:\Users\??????\Videos. a mozno aj inde ale neskusal som to..



Dekuji moc vyreseno

Velkej PALEC NAHORU


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • SMART SSD
    od Hoff » 24 lis 2020 10:56 » v Problémy s hardwarem
    0
    295
    od Hoff
    24 lis 2020 10:56
  • NAS - SMART TV a notebook
    od p3v4x » 10 říj 2020 12:20 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    16
    1269
    od p3v4x
    11 říj 2020 10:23
  • Samsung Smart TV
    od Jandak » 09 led 2021 11:37 » v Problémy s hardwarem
    7
    489
    od flacek
    10 led 2021 14:26
  • hpe smart array
    od dvorakj » 07 úno 2021 08:38 » v K: Hardware
    3
    417
    od zeus
    07 úno 2021 13:39
  • VDSL modem - Náhrada za O2 Smart Box
    od kropovez » 21 bře 2021 20:37 » v Sítě - hardware
    7
    852
    od ITCrowd
    22 bře 2021 10:22

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů