Wifi router Archer C6
-
- nováček
- Pohlaví:
Wifi router Archer C6
Zajímalo by mě zda jde tento router nastavit tak aby neměnil kanály a zůstal na kanále 44 v pásmu 5GHz.Ona mě přestane totiž po určitém čase pracovat Wifina a ja ji musim vypnout a znovu zapnout.A nebo aby se to dělo v noci každých 14 dní automaticky.Díky
-
- Pohlaví:
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Wifi router Archer C6
Moc děkuji to jsem chtěl slyšet.ale ted pozor marně se zkouším dostat do nastavení :192.168.0.1 ale nedaří se,zkusil jsem 5 prohlížečů a nic.Mám Windows 11.Router jede dobře až na to že jej musím každych 14 dní vypnout a zase zapnout protože přestane jít Wifi.
-
- Pohlaví:
Viz. můj podpis - jak na diagnostiu sítě. najdeš tam příkaz ipconfig spolu s návodem, jak zjistit IP adresu brány (routeru).
Router co máš je největší gigabitová plečka co znám. Problém s nutnými restarty změna kanálu neodstraní. Alespoň podle mě ne.
Router co máš je největší gigabitová plečka co znám. Problém s nutnými restarty změna kanálu neodstraní. Alespoň podle mě ne.
-
- nováček
- Pohlaví:
Prosím o typ nějakého jiného který nebude vypínat Wifinu tak do 2.000kčJeště otázka :proč musím router když nejde WIFI vypnout a zas zapnout ? Díky
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
No proc, aby zase sla?
Muzes to samozrejme zkusit i pres webove rozhrani (pokud LAN cast v tu chvili funguje), kde wifi zakazes a zase povolis, ale proste to vytahnout ze zasuvky je pohodlnejsi a rychlejsi.
"Zkusili jste to vypnout a zase zapnout?"
Muzes to samozrejme zkusit i pres webove rozhrani (pokud LAN cast v tu chvili funguje), kde wifi zakazes a zase povolis, ale proste to vytahnout ze zasuvky je pohodlnejsi a rychlejsi.
"Zkusili jste to vypnout a zase zapnout?"
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- nováček
- Pohlaví:
Rád bych kvůli manželce koupil nějaký jiný co se nebude muset vypínat a zapínat.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Ahoj,
Mrkni na ITCrowd podpis > Vybíráme router. Odpovědi napiš sem. On ti doporučí.
Mrkni na ITCrowd podpis > Vybíráme router. Odpovědi napiš sem. On ti doporučí.
-
- Pohlaví:
vladik291936 píše:Prosím o typ nějakého jiného který nebude vypínat Wifinu tak do 2.000kčJeště otázka :proč musím router když nejde WIFI vypnout a zas zapnout ? Díky
Proč? Protože tplink plečka.
Než budeš kupovat nový router podívej se na stránkyx výrobce, zda nenabízí nový firmware pro tvůj router. A aktualizuj.
Co se týče výběru routeru, prostuduj si mé články a recenze.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Spousta routeru "ozije" potom co se do nich nahraje OpenWRT firmware misto puvodniho od vyrobce.
Tim bych rozhodne zacal.
https://openwrt.org/toh/tp-link/start
Novy bych kupoval az kdyz OpenWRT firmware nepomuze.
Tim bych rozhodne zacal.
https://openwrt.org/toh/tp-link/start
Novy bych kupoval az kdyz OpenWRT firmware nepomuze.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
U Archer C6 taky jde nastavit automatický reboot (Advanced -> System tools -> Reboot Schudele).
Jde nastavit i den a hodina kdy má být wifi zapnutá/vypnutá (Advanced -> Wireless -> Wireless Schudele).
Taky bych juknul na update firmwaru.
A v neposlední řadě řádně ověřit, jestli je to opravdu Archerem.
Jde nastavit i den a hodina kdy má být wifi zapnutá/vypnutá (Advanced -> Wireless -> Wireless Schudele).
Taky bych juknul na update firmwaru.
A v neposlední řadě řádně ověřit, jestli je to opravdu Archerem.
-
- nováček
- Pohlaví:
Tak jsem to vyzkoušel ještě na notasu ženy (Win.11)a pak jsem vytáhl starý PC s Win.7 a naprosto nic.Tak to snad vypadá že je něco s Archerem ano ?Když jsem jej instaloval tak jsem nic nenastavoval ba i nechal heslo co je na štítku.Neumím anglicky ani slovo.jsem moc starej dědek prosím navedte mě. Děkuji
Ale já se nedostanu do nastavení přece.
Ale já se nedostanu do nastavení přece.
Naposledy upravil(a) vladik291936 dne 03 bře 2023 20:01, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1755
-
od pcmaker
06 říj 2024 09:20
-