Dobrý den,
Mám router D-Link DAP-1160. Dle výrobce je možné jej konfigurovat po zadání adresy 192.168.0.50 do prohlížeče, nebo z dodaného CD.
Po zadání adresy 192.168.0.50 jej prohlížeč nenajde a při spuštění z CD je v druhém kroku hlášeno špatné zapojení kabelu. Kabel je zapojen dobře a prověřen tím, že jinde perfektně funguje. Na internetu, jsem zjistil, že to nefunguje i jíným a je k tomu diskuse - bohužel v angličtině.
Jak se dá dostat do tohoto zařízení a nakonfigurovat. Je úplně nové poprvé vybalené z krabice.
Můžete mi poradit?
Zdravím všechny,
rád bych koupil tento router na pokrytí v patrovém domě, kde bude za Vodafouním modemem v bridgi. Absolutně nemůžu sehnat v2. Buď nevědí, nebo mi už 2x přes přímý požadavek přišla v1.
Je lepší hledat dál nebo po upgradech fw lze v...
Ahoj, mam problem - kdyz v biosu nastavím DOCP na profile 1, tak se mi nechce nabootovat počítač, jen se 3x restartuje a pak spadne do chyby konfigurace.
The system has POSTed in safe mode.
This may be due to the previous POST attempt failing...
mám výše uvedený router a cca jednou za týden vypadne WIFI připojení k mobilu a TV. Nejde to pak třeba celý den. Zkoušela jsem i přes ethernetový kabel, chvíli šlo a pak zase ne.
Poskytoval ISP je O2, tento router TP Link mám v 1....
Poslední příspěvek
a co tak Asus RT-AX 58U?
Na rovnakej stránke stojí o 300Kč viacej.A čo sa týka parametrov,AX3000 je na tom lepšie.
Zdravím, rád bych si složil PC okolo 20k vše krom windows.
Rád bych Zák. desku AM4, CPU od ryzen a GPU rtx. Není to podmínka ale když budete mít nějakou radu na změnu tak budu jen rád (ale AM5 nechci ani nechci nic z bazaru) rád bych si po prvé...
Dobrý den,
spravuji dítěti přístup k telefonu pomocí aplikace Family Link od Google.
Nedaří se mi však připojit takto spravovaný účet dítěte do klienta Outlook.
Na radu Ai jsem povolil přístup třetích stran, aktivoval 2FA, zkoušel místo IMAP použít...
Poslední příspěvek
Jediné řešení, které jsem byl nucen aplikovat spočívalo v odebrání hlídání daného dítěte v aplikaci rodiče.
Následném připojení účtu do Outlook a opětovném nastavenení Family Link pro dané dítě.
Kostrbaté, avšak funkční. Nastavení aplikace trvalo...