Klic k bluetooth
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Klic k bluetooth
Prosim jak zjiistim, nebo vygeneruji znovu klic pro zarizeni? Pripojoval jsem netbook s mobilem a jaksi sem nestih napsat kod a ted mi to uz nejde :(?
Re: Klic k bluetooth
Tak dej celé spárování znova
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
O to se snazim celou dobu ale furt mi to vnucuje at zadam parovaci klic a ze pokud ho neznam najdu ho v druhem zarizeni (zaboha ho tam nemuzu najit) :(. Nejde to cely nejak resetovat a dat parovani komplet znova?
Co to jsou za zařízení? Sluchátka mívají 1234 nebo 0000
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Netbook a MDA bylo to delsi cislo zacinajici 9... mam dojem nez jsem presel mistnost a prepnul si PDA kod zmizel :(
Vypni bluetooth a pak znova zapni na obou zařízeních
Díky je to tam kvůly uplne trapné chybě, že to chťelo zadat mé heslo ale misto pozice na heslo to ukazovalo pomlčku :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek