Problém s připojením k Wifi
Problém s připojením k Wifi
Zdravím. Mám router tp-link wr542g. Mám přes něj prřipojený kabelem stolní počítač a přes wifi notebook. Najednou mi, ale připojení na notebooku nefunguje. Na stolním počítači mi internet jde bez problémů a na notebooku mi to ukazuje sygnál 80%, ale když dám připojit se k síti tak se nepřipojí. Nabídne mi to poradce při potížích s připojením, ale ten nic nenajde. Nevíte někdo kde je chyba?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s připojením k Wifi
Jaký máš OS ?
Edit.: Na tom NTB
Edit.: Na tom NTB
Na tom notebooku je Windows 7 home premium 64bit.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nenainstaloval si v poslední době nějaký soft který se připojuje na net místo systemoveho...je to možné tky tim ,že sis nebo ti změnil heslo k wifině pak ti to hází např.: Omezené připojení...
Ne teď sem nic neinstaloval dlouhou dobu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
A nemáš změněné heslo ? Jdi na ten stolní PC napiš na google -- Moje IP zkopiruj si ji do místa kam píšeš adresy (bez www a domeny) ...tím se připojíš do routeru a tam si skus podívat na heslo co tam máš
Tak sem to udělal zkopíroval do prohlížeče ip adresu a napsalo mi to Vypršel čas spojení Při pokusu kontaktovat server vypršel časový limit.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Aha...a internet ti normálně jede ?
Psal si do prohlížeče ale z toho Stolního PC ? Jinak mně nic nenapadá leda resetnout celej router

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Hlavně nic nerestuj, pokud to neumíš nastavit zpět! Zkus jen restart
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Žbeky -
To je jednoduchý hlavně pokud má TP-Link
pak už jedeš jen podle Wizarda

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A taky se vykašlat na veškeré wizardy, CD, pomocníky a já nevím co všechno... Nikdy pořádně nevíš, co jsi vlastně nastavil.
A pokud má statickou IP na WAN, tak jak rychle po resetu pozná, jakou tam má asi zadat? Reset potřebuje přípravu, ne hurá akci
A pokud má statickou IP na WAN, tak jak rychle po resetu pozná, jakou tam má asi zadat? Reset potřebuje přípravu, ne hurá akci
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Tak po tom co sem napsal do fora to kleklo i na pc připojeném přes kabel do routeru. Tak sem volal poskytovateli a měli tam problém tak to u nich zrestartovali, ale přes router to pořád nejde jen napojit kabelem pc přímo do getaway. Řekli mi ať provedu ješte reset routeru jiná možnost, že není. Tak sem ho provedl, ale teď mi nejde síť nastavit. V síťích se mi ukáže název routeru tp link, ale když na to kliknu nic. Nevím jak to teď nastavit. Prosím nevíte o nějakým návodu co teď? Nemohu se dostat ani do routeru. Když zadám jeho adresu do interneového prohlížeče tak nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5252
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58