Strašné využití RAM
Re: Zatížení RAM jen na internetu 60%
Vubec to neres... Je to zbytecne. Dokud vytizeni RAM nepoleze k 90% a system nezacne horecne swapovat, je to OK.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak momentálně mám vytížení 71% a využívána paměť je 5,7 GB a když jsem přepočítal celý výkon na kalkulačce tak mi vyšlo 3736,6 MB. Je pravda že hraji momentálně online hru přes prohlížeč také si Google Chrome momentálně bere necelé 1 GB. Ale ta Online hra by se už do toho internetu započítává ne? Tak já to nechápu vytížení by nemělo být ani 50% ne?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Znovu otevřeno.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Strašné využití RAM
Máš nějaké problémy s PC? Jaký je tedy důvod, že sleduješ využití RAM? Pokud máš dojem, že nějaký cizí program, o němž nevíš, anebo se domníváš, zda to není vir. Nech si zkontrolovat log z programu HiJackThis v uvedené sekci. Návod najdeš v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
alebo si zvyšok cucká grafika a wokínka.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:16, celkem upraveno 3 x.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
S PC problémy nemám kromě toho že se mi někdy deformuje obraz ve hrách (Něco může byt s Grafickou Kartou?) A strašné vytížení RAM. Sledování RAM nemá žádný důvod. Všiml jsem si toho když jsem se díval do správců souboru tak jsem si toho všiml. Teď již to důvod má. Vir to asi nebude.... projel jsem 2x PC Esetem smart security 7 hlubokou kontrolou a nic nenašel. Cizí program asi také ne. Žádné programy ani cracky a takové věci jsem dlouho nestahoval kromě toho FireFoxu. Nevím si s tím rady a už mi to leze na mozek... Dnes jsem dokonce zapl PC a ihned 97% a to jsem ho jen zapnul...
PC mám měsíc ani ne. Mám ho reklamovat nebo co?
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Srp 2014 23:12) ---
To je blbost! Tolik?! Bylo to před tím max. 30% při hraní Call of Duty : Ghosts a jiných hrách.

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Srp 2014 23:12) ---
To je blbost! Tolik?! Bylo to před tím max. 30% při hraní Call of Duty : Ghosts a jiných hrách.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na deformaci obrazu, asi RAM vliv nemá. To je spíše s ovladačem, nebo samotnou GK. Jinak Windows využívá normálně dostupnou paměť a obzvlášť v momentu náběhu načítá všechny systémové soubory, ale i spouštěné programy, které máš nastaveny ke spuštění. Dokonce načítá i ty programy, které předpokládá, že vzápětí spustíš. Pokud máš málo paměti využívá virtuální paměť na disku, která je ovšem pomalejší. Takže je výhodnější používání RAM vzhledem k její vyšší rychlosti. Nevidím důvod proč si s tím dělat hlavu, když nejsou problémy s činností PC. Jinak uvedená kontrola z mého prvého příspěvky nic nestojí, jen si ověříš, že je PC čistý a případně, že není někde chyba. Nemusíš používat ani žádné cracky, aby jsi ulovil nějakého vetřelce na netu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
To je pěkné že po spuštění se načítají programy a počítá se co spustím ale asi před 5 dny jsem spustil PC a 11% využití ne 91% jako jsem ho spustil dnes... no problémy prozatím nejsou jen že všechno o dost znatelně pomalu načítá a nechci o ty RAMky přijít když budu ignorovat zatížení 91% - 99%. A HiJackThis se bojím, jelikož bych to s mým talentem úplně do***l... :(
Problém chci řešit ne ho ignorovat!
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Srp 2014 10:02) ---
Ano, už je to dost špatné díky velkému využití RAMek se mi už sekají i hry! Už mě to opravdu štve!
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Srp 2014 12:00) ---
Tak poradí ještě někdo prosím nebo co? Prosím
Problém chci řešit ne ho ignorovat!
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Srp 2014 10:02) ---
Ano, už je to dost špatné díky velkému využití RAMek se mi už sekají i hry! Už mě to opravdu štve!
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Srp 2014 12:00) ---
Tak poradí ještě někdo prosím nebo co? Prosím
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíše máš na Pc nějaké chybné soubory.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Aha, super. Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení