PowerBank LZN-650 - čím nabíjet?

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: PowerBank LZN-650 - čím nabíjet?

Příspěvekod Rewqa » 10 srp 2014 21:49

No já bych právě taky řekl, že to tak je, ale ještě sem se nedostal do stavu, že by to blikalo jinak, což je mi docela divný. Jak řikám, už sem z toho přes noc naplno nabil telefon a přijde mi divný, že by v tý Power bance neubylo, zvlášť, když je to určitě nějakej činskej šmejd.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 10 srp 2014 22:08

Promiň, ale jestli to funguje, nechal bych to fungovat :-)
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 10 srp 2014 22:10

Však jo, já mám jenom rád, když vim jak věci fungujou :D Nerad bych si to pak někam vzal a zjistil, že je to vlastně vybitý i když to ukazuje podle těch diod půlku.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 11 srp 2014 10:27

Rewqa píše:je to určitě nějakej činskej šmejd.

Je to tak. A protože Návod k obsluze docela určitě neexistuje (asi i proto to dávají hlavně jako dárek k tiskárnám :D ), můžeme jen usuzovat a zkoušet.
Doporučil bych Ti, než si "TO" vezmeš někam na cesty, nabíjet z "TOHO" telefon doma bez nějakého dobíjení, až "TO" přestane dobíjet (bude "TO" vybité), teprve připojit tu nabíječku, o které jsme se bavili zpočátku, a sledovat:
a) zda se "TO" bude dobíjet (řekněme po cca 3 hodinách vyzkoušet, zda "TO" dokáže nabít mobil)
b) jak se chovají diody (možná jsou v čínském šmejdu jen pro parádu a blikají pořád stejně :lol: )
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Zpět na “Vše ostatní (hw)”