PowerBank LZN-650 - čím nabíjet?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PowerBank LZN-650 - čím nabíjet?
No já bych právě taky řekl, že to tak je, ale ještě sem se nedostal do stavu, že by to blikalo jinak, což je mi docela divný. Jak řikám, už sem z toho přes noc naplno nabil telefon a přijde mi divný, že by v tý Power bance neubylo, zvlášť, když je to určitě nějakej činskej šmejd.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Promiň, ale jestli to funguje, nechal bych to fungovat 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Však jo, já mám jenom rád, když vim jak věci fungujou
Nerad bych si to pak někam vzal a zjistil, že je to vlastně vybitý i když to ukazuje podle těch diod půlku.

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Rewqa píše:je to určitě nějakej činskej šmejd.
Je to tak. A protože Návod k obsluze docela určitě neexistuje (asi i proto to dávají hlavně jako dárek k tiskárnám

Doporučil bych Ti, než si "TO" vezmeš někam na cesty, nabíjet z "TOHO" telefon doma bez nějakého dobíjení, až "TO" přestane dobíjet (bude "TO" vybité), teprve připojit tu nabíječku, o které jsme se bavili zpočátku, a sledovat:
a) zda se "TO" bude dobíjet (řekněme po cca 3 hodinách vyzkoušet, zda "TO" dokáže nabít mobil)
b) jak se chovají diody (možná jsou v čínském šmejdu jen pro parádu a blikají pořád stejně

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...