Jak zaseknout video ?
Jak zaseknout video ?
Zdravím, potřeboval bych poradit nějaký jednoduchý program, kde lze zaseknout video v určité části, třeba jen na dvě sekundy aby to bylo zhruba takhle: Video jede dvě sekundy do předu a pak zase dvě sekundy pozadu a aby se to takhle pořád opakovalo. Pokud někdo ví jak na to, tak prosím o návod. Děkuju moc :) Snad mi rozumíte.
-
- Pohlaví:
Re: Jak zaseknout video ?
Já ti rozumím, opakování nějakého úseku videa umí snad i WMP, ale aby to šlo zpětně, to neznám. K čemu to má sloužit? Třeba najdeme jiné řešení.
Předpokládám že to video tak chceš VYROBIT a né jen PŘEHRÁT.... nebo ne? a co to znamená pořád? to by znamenalo, že by video muselo být nekonečně dlouhé.
Nene myslím to tak, že bych ve videu našel ten úsek, který chci "zaseknout" a jen ten třeba dvou sekundový snímek uložit. Aby to byl čistě jen dvou sekundový zásek, nevím jak bych to jinak nazval
. A poté aby se ten dvou sekundový úsek opakoval alespoň 30 sekund
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Říj 2014 22:08) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Říj 2014 22:09) ---
Takže 30 sekundové video 2 sekundového záseku? Takhle bych to nazval. Snad mě chápete.

--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Říj 2014 22:08) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Říj 2014 22:09) ---
Takže 30 sekundové video 2 sekundového záseku? Takhle bych to nazval. Snad mě chápete.
Takže by se opakovalo 15x po sobě? Tak to nahraj přes nějakej program a v nějakým editoru to dej do smyčky..
"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
NOTEBOOK Lenovo G500
-
- Pohlaví:
Tak to si musíš udělat v nějakém videoeditoru, např.Pinnacle. Uděláš si video. Pak z něho ten dvouvteřinový záber vystřihneš a tyto záběry naskládáš za sebou. Pak se ten výsek videa může libovolnou dobu ve videu opakovat a pak pokračuje video. Je to jenom o stříhání videa.
@Blue Spirit Nevím jak bych to vysvětlil, chci zasknout normální pohyby člověka, aby to vypadalo směšně a přidat k tomu nějakou dobrou hudbu. Jestli mě chápeš, je to jen tak pro zábavu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Říj 2014 22:14) ---
@XmarekX Teď bych jen potřeboval ten návod, jak to dostat do té smičky. :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Říj 2014 22:14) ---
@XmarekX Teď bych jen potřeboval ten návod, jak to dostat do té smičky. :)
no
tak zaprvé to nahraješ pak to označíš v tom editoru a dáš normálka ctrl+c a ctrl+v mě to takhle ve vegasu jde :)

"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
NOTEBOOK Lenovo G500
NOTEBOOK Lenovo G500
-
- Pohlaví:
Já tě pochopil a napsal jak se to dá udělat. Pokud si ten úsek s těmi pohyby, třeba dvouvteřinový seřadíš 15x za sebou, pak se ti to bude 30 vteřin opakovat a pak pokračuje video, nebo skončí. Případně již kolegou zmíněná smyčka, která poběží dokud to nezastavíš.
Ale to žádný program neudělá, to si musíš sestříhat sám třeba v tom Pinnacle.
Ale to žádný program neudělá, to si musíš sestříhat sám třeba v tom Pinnacle.
Dobře, díky moc, budu se to snažit nějak udělat s mýma nulovýma schopnostma
.

-
- Pohlaví:
To víš, za půl dne to neuděláš, ale není to zas tak složité. Stáhni si Pinnacle /to mi přijde jednodušší/ a zkoušej. Také se možná na YT dají najít nějaká videa. Nebo koukni na http://jech.webz.cz/vd.php zdarma.
Už se na tom pracuje :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1101
-
od extrem