Zdravím, chtěl bych tento notebook vzít na splátky (http://www.alza.cz/asus-x555ln-xx144h-d2287760.htm). Má někdo zkušeností s kupováním na splátky na Alze?
Předem děkuji za odpovědi.
Edit: Doufám že jsem dotaz umístíl správně, nebyl jsem si jistej.
Dotaz přesunut do vhodnější sekce. Pic
Notebook na splátky - Alza
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Notebook na splátky - Alza
Za ten přeplatek to podle mě nestojí. Vůbec ne u PC/NTB.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Kupovani na splatky funguje vsude stejne.
Vec co stoji 16.000 Kc si koupis minimalne za 20.000 Kc - coz je extremne vyhodne.......
Vec co stoji 16.000 Kc si koupis minimalne za 20.000 Kc - coz je extremne vyhodne.......
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, pro prodejce...
U některých věcí se člověk půjčce nevyhne, ale zrovna notebook je věc, u které si myslím, že není třeba si na ni půčovt... Ono přeplatit skoro 1/3 už je celkem dost...
Odesláno z mobilu.
U některých věcí se člověk půjčce nevyhne, ale zrovna notebook je věc, u které si myslím, že není třeba si na ni půčovt... Ono přeplatit skoro 1/3 už je celkem dost...
Odesláno z mobilu.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Úvěr poskytuje Cetelem, který bych se nebál označit za normální spolehlivou společnost fungující v rámci zákona. Já jsem tedy nic na úvěr nekupoval, ale příbuzným jsem s úvěrem u Cetelemu pomáhal. A shrnul bych to tak, že když člověk platí jak má, tak není problém.
Ale jak je již uvedeno výše, nákupu spotřební elektroniky na úvěr bych se také snažil vyhnout ze všech sil.
Ale jak je již uvedeno výše, nákupu spotřební elektroniky na úvěr bych se také snažil vyhnout ze všech sil.
Nedávno měl známej s Cetelemem problémy. Přeplatíš fakt hodně a domluva je s nima špatná. A jak už bylo řečeno, notebook na splátky je blbost.
"normální spolehlivou společnost fungující v rámci zákona"
Za prvni republiky by pujcka od vetsiny tehle spolecnosti splnovala parametry lichvy. Nicmene je kazdeho vec jestli dobrovolne daruje nekomu 5000 Kc za to ze mu pujci 15.000 Kc.
Za prvni republiky by pujcka od vetsiny tehle spolecnosti splnovala parametry lichvy. Nicmene je kazdeho vec jestli dobrovolne daruje nekomu 5000 Kc za to ze mu pujci 15.000 Kc.
Babis píše:Nedávno měl známej s Cetelemem problémy. Přeplatíš fakt hodně a domluva je s nima špatná. A jak už bylo řečeno, notebook na splátky je blbost.
Nevím, jak se známej choval, ale Cetelem je z nebankovních společností ta nejsolidnější - vlastní zkušenost, spolupracuji s nimi už asi 8 let a nemohu si stěžovat.
Jinak myslím, že při dnešní nabídce se dá najít prodejce, který nabídne zboží na splátky bez navýšení. Pochopitelně je třeba si podmínky a smlouvu před podpisem řádně prostudovat, naběhnout si taky není dneska problém.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Toustík
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím jak vy ale já jsem byl třeba s cetelenem spokojení :) jak říká "wattmetr" vlastní zkušenost, spolupracuji s nimi už asi 8 let a nemohu si stěžovat" přesně tak, nevím jestli to je ještě dnes ale když jsem naposled kupoval TV na splátky tak tak tam byla jedna možnost,myslím že do nějaké doby jsem to musel splatit, myslím že jsem to měl do pul roku, tak jsem nepřeplatil ano o 1 korunu více!
V 16ti letech kupuješ televizi na splátky?
tak jo...
Řeknu to tak, že neradi odstupujou od smlouvy. Ale je jasný, že když člověk není blbej, tak si nejdřív přečte, co podepisuje.
Ale to je každýho věc, já osobně bych si třeba nikdy nic na splátky nekoupil.

Řeknu to tak, že neradi odstupujou od smlouvy. Ale je jasný, že když člověk není blbej, tak si nejdřív přečte, co podepisuje.
Ale to je každýho věc, já osobně bych si třeba nikdy nic na splátky nekoupil.
neradi odstupujou od smlouvy
Už je mi to jasné, tady není co řešit.
PS: Vyzkoušej si odstoupení od smlouvy u GE Money. A je to banka

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
No, to právě nevyzkouším. Já se vždycky řídil tím, že když na něco nemám, tak si to nebudu kupovat. Stará dobrá kasička 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 25696
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 23:35