Ahoj.
Není to úplně téma pro tohle forum, ale myslím si, že mi tady někdo dokáže poradit.
Zdědil jsem oktávku ve které je udělané celkem slušné ozvučení- reproduktory Velocity (blaupunkt).
Teď je tam tohle rádio http://autoradia.heureka.cz/jvc-kd-r321/ a já si myslím, že ty repro. by si zasloužily něco trochu lepšího. ( Původně tam byl nějaký lepší blaupunk).
Takže bych se chtěl zeptat:
1, Vyplatí se kupovat něco lepšího, nebo to co tam mám není špatné ?
2, Když bych si kupoval jiné, tak jaké byste mi doporučili ?
Nejdůležitější je, aby mělo co nejkvalitnější zvuk.Asi musí mít MOS-FET. Podmínkou je, aby mělo CD-mechaniku a aux pro telefon, možnost připojit USB by byla fajn, ale není to nutnost. Ideální by bylo podsvícení do modra, ale taky to není tak důležité. Docela bych uvítal bluethoot,kvůli telefonování. Cenu nevím, max. asi 3 tis. , ale berte to spíš orientačně..kdyby to za to stálo, tak si připlatím.. nevadilo by mi ani něco z bazaru.
Trochu sem koukal po https://www.mall.cz/autoradia/pioneer-d ... erm=694517.
Díky za rady.
Výběr autorádia
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Výběr autorádia
Pokud se ti ten Pioneer líbí, šel bych do něj. Nějaké opravdu slyšitelné zlepšení zvuku bych ale spíš nečekal.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4140
-
od VojtouNerCZ