Co jsme si koupili ... Vyřešeno
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co jsme si koupili ...
No nakupovat nábytek přes net jen a pouze díky informacím a fotkám na stránkách prodejce je tak trochu jako kupovat zajíce v pytli.Nicméně koupil jsem tuto přímo u DX-Racer a pak bratrovo křeslo z nějakého jiného obchodu už ani nevím jak se jmenuje a naštěstí všechno v poho.Jinak kdybych potřeboval fakt nábytek stůl,postel atd. tak jdu za truhlářem páč ty polské dřevotřískové nic,co tu prodávají,nestojí ani za zlámanou grešli.
- Marduk
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
behavioralista píše:No nakupovat nábytek přes net jen a pouze díky informacím a fotkám na stránkách prodejce je tak trochu jako kupovat zajíce v pytli.Nicméně koupil jsem tuto přímo u DX-Racer a pak bratrovo křeslo z nějakého jiného obchodu už ani nevím jak se jmenuje a naštěstí všechno v poho.Jinak kdybych potřeboval fakt nábytek stůl,postel atd. tak jdu za truhlářem páč ty polské dřevotřískové nic,co tu prodávají,nestojí ani za zlámanou grešli.
Mistr truhlář ti to taky pěkně naúčtuje....
CPU: i7-3770k
GPU: Gigabyte GeForce GTX 770
RAM: 2xG.SKill F3-12800CL9D-8GBXL
PSU: Corsair HX750
HDD: 2xWD Caviar Black FZEX 1TB
SSD: Crucial BX100 250GB
MB: ASUS P8Z77-V PRO
CASE: CoolerMaster HAF X
Monitor: BenQ XL2420T, BenQ GL2460HM
GPU: Gigabyte GeForce GTX 770
RAM: 2xG.SKill F3-12800CL9D-8GBXL
PSU: Corsair HX750
HDD: 2xWD Caviar Black FZEX 1TB
SSD: Crucial BX100 250GB
MB: ASUS P8Z77-V PRO
CASE: CoolerMaster HAF X
Monitor: BenQ XL2420T, BenQ GL2460HM
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No a jakou by sis představoval cenu za masivní stůl k PC z dubu?
Na druhou stranu, když si nebudeš vymýšlet kraviny, tak se cena dá srovnávat i s obchody
.

i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No, když jsme kupovali novou ložnici, tak jsme v Asku koupili za cca 14t + matrace s rošty a max spokojenost. Máme třetím rokem. Postel, dva stolky, komoda, velká dvojitá skříň. To samé u truhláře z masivu vycházelo asi na 45t. Radši koupím papundekl a za 5-7 let vyměním za jinou
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
... a v IKEA to máš za téměř stejnou cenu, jako v Asku, na 100% si odvezeš hned, bude tam všechno a kvalita předčí většinu "truhlářů", kteří to beztak lepí z lamina. Těch, co dělají z masivu, zas tak moc není a těch, co mají na masiv také ne... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- trodas
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak abychom se vrátili zpět k PCčkám, tak jsem si koupil a OS disk SanDisk Extreme PRO 240G SSDčko:

10 let záruka, slibovaná vysoká rychlost, tak uvidíme jak se mu bude líbit spolupráce s mou MSI X58 Pro-E deskou ke které ho zamýšlím připojit a spolu s Xeonem X5650 užívat

10 let záruka, slibovaná vysoká rychlost, tak uvidíme jak se mu bude líbit spolupráce s mou MSI X58 Pro-E deskou ke které ho zamýšlím připojit a spolu s Xeonem X5650 užívat

"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- FlanK3r
- Tvůrce článků
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
kolik za něj chtějí?
Já si teď nedávno pořídil dvě věcičky:

https://www.nzxt.com/product/detail/154 ... tower.html
A 390X Strix (ta dostupnost u nás je tragická, nevím, co s tím furt dělají...)

https://www.alza.cz/asus-strix-r9-390x- ... 38.htm?o=8
Já si teď nedávno pořídil dvě věcičky:

https://www.nzxt.com/product/detail/154 ... tower.html
A 390X Strix (ta dostupnost u nás je tragická, nevím, co s tím furt dělají...)

https://www.alza.cz/asus-strix-r9-390x- ... 38.htm?o=8
AMD FX-8350@5GHz stabilní, Asus Crosshair V Formula-Z, 2x 4GB 2400MHz TridentX, AMD Radeon HD6870, SSD Kingston HyperX 256GB, cca 2TB pevné disky, Corsair TX850W. Další HW: AMD x4 955 BE, 965 BE, 970 BE, 975 BE, 980 BE, 1090T BE, 1100T BE, FX-4300, FX-6300, FX-8320, FX-8350, FX-9370 atd
- trodas
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
3760,- za něj chtěli, tak uvidíme jaké s ním budou zkušenosti proti dvěma Samsungům 850 Pro na systémovém disku. Chci na té X58 rozběhat trošku retro XPčka, takže budu muset modifikovat instalačku kapku (nLite ji zase zničil, i když drivery injektnul správně) a konektor na floppy deska nemá 
Kejsa je hezká, ale mě už přijde moc avantgardní
Jsem asi stará páka na tyhle šikmý a takový a makový designy. Nicméně vstupní airflow by měl být good, což je absolutní základ. Já šel do relativně standardní Phanteks Enthoo Pro kejsy, jen jsem ji vzal bílou, aby byl zajímavý design:
http://postimg.org/image/z95yyiq7x/
...a abych zjistil, že jediné DVDRomkové kombo co jako "bílé" prodávají je Samsung SH-224DB:

...
Prodali mi to jako "bílé", ale je to samo slonovina, baige barva... Asi už nikdo v tomto šíleném světě neví, co to znamená "bílá." Nebo se "bílá" stala rasistickou a musela se... přizpůsobit?
A tož gratuluji k Asusu STRIX :) Snad se bude umět hezky předvést pod Mantle / DX12 :)

Kejsa je hezká, ale mě už přijde moc avantgardní

http://postimg.org/image/z95yyiq7x/
...a abych zjistil, že jediné DVDRomkové kombo co jako "bílé" prodávají je Samsung SH-224DB:

...
Prodali mi to jako "bílé", ale je to samo slonovina, baige barva... Asi už nikdo v tomto šíleném světě neví, co to znamená "bílá." Nebo se "bílá" stala rasistickou a musela se... přizpůsobit?
A tož gratuluji k Asusu STRIX :) Snad se bude umět hezky předvést pod Mantle / DX12 :)
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- FlanK3r
- Tvůrce článků
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tu case jsem měl také v uzším výběru, nakonec Noctis, sehnal jsem ho za 3000 s daní, nějaký kus co byl rozbalený a prodávali to s lehkou slevou. ALe čekal jsme více plechu osobně, jinak se to dá, počkám ještě na desku a pak celý kompl zas překopu :)
AMD FX-8350@5GHz stabilní, Asus Crosshair V Formula-Z, 2x 4GB 2400MHz TridentX, AMD Radeon HD6870, SSD Kingston HyperX 256GB, cca 2TB pevné disky, Corsair TX850W. Další HW: AMD x4 955 BE, 965 BE, 970 BE, 975 BE, 980 BE, 1090T BE, 1100T BE, FX-4300, FX-6300, FX-8320, FX-8350, FX-9370 atd
Ta case je designově libová 

MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
- Worth: $8950 ($2776 with sales)
- Games owned: 501
- Games played: 146 (29%)
- Hours on record: 5,172.1h
- trodas
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to mě můj Phanteks Enthoo Pro stál také těsně pod 3000, ta bílá verze s oknem je dražší. Na druhou stranu nelituji, ten vstupní fan je super, provedení super, demontáž všech drive bay možná, takže už jen 4x Noiseblocker 750rpm fany přidám a můžu to celé smontovat :) ...jo, tedy bude třeba nastříkat DVDromku na bílo...