Co vědět nemůžu? Nevím jak ty, ale já vím proč samsung takové nedává a vidím i parametry 9+ a 9... Takže odpověď trochu nechápu. A to nejdůležitější... Takové telefony už jsou...
Sestava v profilu. Watercooling ClubEXOverclocker@HWBot league rank#1Aprilia Shiver ClubBMW ///M Club
Větší baterii by tam dát mohli, ale já bych radši uvítal, kdyby byla vyměnitelná. Z mojí zkušenosti po 2 letech ztratí baterie velké % kapacity a dostává se do stádia, kdyby ji začínám brát jako nepoužitelnou. Kdyby to jako kdysi - koupit origo baterii a během minuty nainstalovat, tak co 2 roky měním baterii a pořád by byla v dobré kondici, nemusí mít ani 4k mAh a budu spokojený. Ale v momentě, kdy kvůli stupidní výměně baterie musím jít do servisu, tak na nějakou výměnu baterie co 2 roky (nebo častěji) kašlu.
Kazda baterie je vymenitelna, jsou ale dva druhy lidi - ti kteri ten telefon rozebrat umi a ti kteri to neumi. Nesnadna rozebiratelnost je dan za design.
Co jsem si koupil ja?
Tenhle tyden druhy DJI Mavic a prvni DJI Spark, oboje na soucastky.
Je vyměnitelná, ale poslední mobil u které ho jsem nad výměnou baterie přemýšlel, měl baterii přístupnou pouze po zahřátí zadního krytu + překonání lepidla. To beru jako nepřijatelné řešení, vzhledem k tomu co dříve stačilo udělat pro výměnu. Netvrdím, že to nejde, jen že bych rád uvítal, kdyby se vrátili ke klasickému konceptu.