Akcni kamera
Re: Akcni kamera
Diky moc, uz jsem si taky zjistil jak to je. sklady maj v polsku a spanelsku (ja objednal ze spanelska, v polsku byla vcera nedostupna) takze snad zadne penize navic pouze si pockam o den dele. Nakonec jsem vybral SJ8 PRO za 3700, coz si myslim, ze je super!! Proste cesta bez kompromisu v porovnanim s vyse zminenymi, pokud tedy nepocitam tu jednoletou zaruku.
Pokud po tobe za zbozi ze Spanelska bude nekdo chtit doplatit DPH,
tak na nej rovnou podej trestni oznameni.
tak na nej rovnou podej trestni oznameni.
Jo lidi tam kupují i drahé věci jako jsou 3D tiskárny, ale tam je i mechanická část. Té bych se tolik nebál jako elektronický.
8700> Takže dávají na to roční záruku?
8700> Takže dávají na to roční záruku?
lothor, mel jsem pocit, ze jsem to tam cetl 365 dni, bohuzel ted to nemuzu zpetne najit, takze 100% ti to nereknu:/
Ted mi napadlo, je mozne pripojit ke kamere sluchatka s mic od iphonu nebo od ps4 pres redukci jack>usb-c a vyuzivat jej jako mic? diky
lothor> je tam zaruka na bezplatnou opravu 1 rok, ale nepisou tam co se stane kdyz to neni opravitelny
lothor> je tam zaruka na bezplatnou opravu 1 rok, ale nepisou tam co se stane kdyz to neni opravitelny

Dík za info. Jen mě to zajímalo jak to tam s tou zárukou je. K tomu mikrofonu, nemám s tím žádné zkušenosti, ale myslím si, že to spíš nepůjde.
Ahoj, pokud se v dané oblasti neorientuješ, dovolím si tě odkázat na tyto rady, které jsem minulý týden sepsal. Věnoval jsem tomu opravdu hodně času a myslím, že se tam dozvíš vše, co potřebuješ: https://www.testado.cz/nejlepsi-akcni-k ... cni-kameru
Jinak obecně bych pro nejlepší kvalitu doporučoval GoPro - ta cena je ale obvykle vyšší, proto jsou asi lepší starší modely.
Jinak obecně bych pro nejlepší kvalitu doporučoval GoPro - ta cena je ale obvykle vyšší, proto jsou asi lepší starší modely.
Za tu cenu co tazatel chce by možná byl problém sehnat i starší gopro.
Obecně dost pozoruji, že se lidé snaží zbytečně šetřit a dávají si "nepodložený" finanční strop. Ale na pivo a panáka si zajde každý 

Ono ne každej je tak náročnej a prostě přijde mu líto dávat deset tisíc za kameru. Já to úplně chápu. Sám mám kameru za pět tisíc.
Ahoj, diky za rady, ale uz mam na ceste SJCAM sj8 Pro, Gopro je jiste top ale 2nasobna cena? za trochu lepsi dynamiku barev, ktera se stejne upravi v postprocesu, mi prijde opravdu moc.
ve 4k je tato kamera dle yt srovnatelna s gp, v 1080 ma horsi bitrate, ale to pry resi custom firmware, zitra by mela prijit tak uvime.
jeste bych poprosil objasnit jednu vec a to rozdil mezi 4k a 4k ultra (rozliseni je stejne, pouze oznaceni) stejne tak 1080p vs 1080p ultra, v kamere lze nastavit oboji.
diky
ve 4k je tato kamera dle yt srovnatelna s gp, v 1080 ma horsi bitrate, ale to pry resi custom firmware, zitra by mela prijit tak uvime.
jeste bych poprosil objasnit jednu vec a to rozdil mezi 4k a 4k ultra (rozliseni je stejne, pouze oznaceni) stejne tak 1080p vs 1080p ultra, v kamere lze nastavit oboji.
diky
Hele tenhle pojem jsem nikdy neslyšel. Jediný co mě napadá, tak že to ultra znamená třeba víc širokoúhlý obraz. Jinak netuším.