Porušim záruku nebo ne? Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Porušim záruku nebo ne?

Příspěvekod memphisto » 12 říj 2008 22:28

odšroubuješ jeden šroubek a tam máš sloty pro RAM, ale pokud by se něco stalo a ty bys reklamoval a oni zjistili, že tam máš třeba 1GB paměti navíc, tak za výměnu v servisu ti k tomu dají fakturu a tu by oni chtěli vidět, že to provedl zkušený servisák a né ty sám
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 12 říj 2008 22:28

tak je vyndáš a budeš dělat jakoby nic...já nikdy s reklamací problém neměl a to už sem dával na reklamaci třeba klávesnici které sem podělal elektroniku vevnitř tak sem to smontoval seškrabal barvu z tlačítka řekl že se mě setřela brava a za dva týdny mě přišla nová
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 12 říj 2008 22:45

Samozřejmě že bych to udělal sám, když jsem to zvládl já u booku, tak to zvládne každý.Jenže nenašel jsem ramky, které by mi párově 2x2GB na mé VAIO sedly.Dokonce jsem byl v CZC a technik lítal do skladu pro ramky a dávali jsme to tam společně a nic.Tak jsem to nechal bejt.Ale nebál bych se to udělat sám, jen je třeba ty ramky vyzkoušet, protože nemusí chodit.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 13 říj 2008 17:34

Nechám si to udělat asi v Alze. Stojí to tam 200,-.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 14 říj 2008 11:34

Tak Asus nakonec napsal, že o záruku nepřijdu a z Mironetu mi napsali, že o záruku nepřijdu ani, když si to vyměnim doma.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Zpět na “Vše ostatní (hw)”