MS Wireless keyboard 3000 Vyřešeno
MS Wireless keyboard 3000 Vyřešeno
Loni jsem si koupil novou bezdrátovou USB klávesnici Microsoft Wireless keyboard 3000 v setu i s myší. Při startu PC se dostanu do BIOSu ale pak mě PC až do načtení OS na tu klávesnici nereaguje - takže když jsem měl na PC Windows i Linux tak jsem si v GRUBu nemohl šipkama vybrat který OS chci. Nebo když jsem chtěl spustit instalaci Windows XP z bootovacího CD, tak do toho se taky nemůžu dostat, protože když v BIOSu nastavím jako první bootovací zařízení CD, tak jak je pak po zapnutí PC "Stisknutím libovolné klávesy spustíte systém z CD" tak mi PC na tu klávesnici nereaguje, takže se pak načte OS co je na HDD. Je to tím, že je ta klávesnice zapojená do USB? Že bych si koupil redukci USB to 2x PS/2 (pro myš a klávesnici, pokud existuje..) Nebo se to dá vyřešit jinak či se s tím udělat nic nedá? Předem dík za odpovědi.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: MS Wireless keyboard 3000
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
měl jsem stejný problém s bezdrátovou klávesnicí ale jiné značky a po těchto problémech letěla do koše. zlatý kabel
asi se to dá nějak vyřešit (redukcí nebo v BIOSu) ale už jsem na to neměl chuť ani náladu 
měl jsem stejný problém s bezdrátovou klávesnicí ale jiné značky a po těchto problémech letěla do koše. zlatý kabel

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
skousel si se podivat na stranky vyrobce a prodejce? klavesnice kera nejede v biosu je na nic skus to pres reklamaci
Díky moc Vám oběma. Prošel jsem skoro celý BIOS a našel jsem v něm v nastavení volbu "USB KEYBOARD SUPPORT" kterou jsem přenastavil z disabled na enabled a už ta klávesnice funguje všude.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14476
-
od michal84
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 10:54
-