Srovnání mobilních telefonů Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

feLZet
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Srovnání mobilních telefonů  Vyřešeno

Příspěvekod feLZet » 26 pro 2009 21:57

rozhodně nokii, hlavně kvůli tomu symbianu. :idea:
AMD Phenom II X6 1090t 3,21Ghz,Asus Crosshair IV Formula - AMD 890FX, 8,2GB RAM 1066Mhz, Samsung 1TB + WD 250Gb,ATi Radeon HD4850 1GB

Reklama
Mrsina
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Srovnání mobilních telefonů

Příspěvekod Mrsina » 26 pro 2009 22:38

Ja osobn Nokii.. protoze diky symbianu muzes do telefonu nahrat certifikaty k wifi.. Ktere jsou nekdy potreba.. :) A symbian je symbian, co si budem vypravet.. Na jave pustis leda tak prd

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 27 pro 2009 14:28

Screpheep píše:A co windows mobile? HTC Diamond 2?

Ten Diamond by se mi líbil, ale je trochu dražší..
Právě proto jsem psal aby lidi psali i nějaké vlastní návrhy pokud mají. Tady ty tři mobily se mi zdají docela v pohodě, ale pokud má někdo lepší návrh, rád si poslechnu. Tyhle mobily rozhodně nejsou můj cenový strop, ale zase do toho nechci vrazit všechno.Kdybych do toho chtěl vrazit všechno, tak si koupím Hero :D
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 pro 2009 14:39

A co takhle Nokia E71? Nemá dotykáč, ale výbava luxusní
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 27 pro 2009 16:12

memphisto:Hmmm. Není zlá, ale ta klávesnice se mi moc nelíbí. Stavbou těla jsem docela "medvěd" a to se odráží i na prstech, takže mám docela pochybnosti o tom jak by se mi do těch kláves strefovalo. :D
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 pro 2009 16:51

Včera jsem ji měl v ruce a mám taky pazoury jak lopaty a perfektně se ovládala :wink: Opravdu super telefon a dá se sehnat za 6000 Kč Pak má ještě bratříčka E72, ta má navíc 5MPix foťák, rychlejší procesor a 3,5 jack na sluschátka, ale je dražší
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Aolorn
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Aolorn » 27 pro 2009 18:42

memphisto: A jak je to s poruchovostí a kvalitou materiálu? Co jsem slyšel tak v poslední době hodně lidí na Nokie nadává skrz lámání rožků atd.

Spolužák si nechal přes bratra dovést z Anglie N95, má ji necelý rok, nosí ji v takovém vyztuženém pouzdře a stejně ten telefon vypadá jako kdyby ho krávě z huby vytáhli.
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
2x 8000MB RAM

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 pro 2009 19:04

Poruchovost a opotřebení jsem nemohl porovnat, protože to byl úplně nový telefon, ale hned napoprvé mi padnul do oka. Někam zajdi do prodejny a ozkoušej. Ovládání opravdu jednoduché a intuitivní. Materiály se mi zdály kvalitní. Hlavně ten zadní kryt. Vypadal opravdu bytelně a přitom elegantně. Nevím jestli to byl plast a nebo hliník, ale díky němu perfektně držel v ruce, neklouzal, ale zase na něm byly vidět otisky. Foťák s autofokusem. Určitě bych o ní zapřemýšlel a vyzkoušel si ji a uvidíš sám. Vybírat musíš podle svého úsudku. Já ti můžu říct jen zkušenosti

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 28 pro 2009 07:47

Měl jsem dva roky N95 a je pravda, že je odrbaná až hrůza, protože ty Finové jsou prostě ujetý už celý leta na plasty a kvalita nic moc, ale přežila několik pádů, z toho dva z velké výšky a bez poruchy :D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”