FATAL ERORRRRR
- weizenkleie
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
FATAL ERORRRRR
Zdravim, nevim jak se to stalo, ale nejspis nejakou moji chybou. Vcera jsem restartoval pocitac po neuspesne instalaci modemu od Ufon a k memu udivu mi zmizelo veskere nastaveni pocitace (kompletne), vymazala se mi vetsina disku C:/..tj. dokumenty, fotky, musika atd (disk D zustal nedotcen) a vsechny programy se v podstate stahly do slozky Program files na C disku, odkud jsem je musel znovu rozjet.Nyni se toto stane po kazdem restartu a ja netusim co to znamena a jak z toho ven? Nekdo mi rekl, ze se pocitac vraci do tzv bodu obnovy, nebo co, ale to nechapu jak to...jinak slape v podstate bez broblemu neco pres rok. Takze uvitam jakoukoliv radu co s tim....jestli vratit do tovarniho nastaveni, nebo rebootovat (nevimjak na to), popr.komplet reinstalace.....???? Dekuji MOOOOC !!!!
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni;-)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: FATAL ERORRRRR
Spíše jsi ulovil na netu nějakého neřáda. Nevím jak by se jinak stěhovaly programy sami od sebe. Bod obnovy vrátí stav programů a systému do stavu, v jakém byl PC v datu, kdy byl bod obnovy vytvořen. Rozhodně nepřemisťuje programy tam, kde nikde nebyly.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- weizenkleie
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: FATAL ERORRRRR
Tak jsem to projel Avastem a regscanerem jako co kdyby nekde neco vazlo a pak jsem dal bod obnovy na zhruba pred 7-mi dny a najednou to slape jak hodinky.Dokonce se vsechny dokumenty nastaveni objevil tam kde maji být...magie? Kazdopadne si myslim, ze to zavinil vadny software v modemu na mobilni net....
Ale diky za upozorneni:-))

Kdyz do pekla, tak na poradnym koni;-)