mám dotaz ohledně mé zvukovky Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series.
Jestli u ní jde zapojit víc jak jedno zařízení jestli ano JAK? Pokoušel jsem se to už řešit všude možně zatím bez výsledku, dokonce i na oficialním fórum, tam mi radči ani neodpověděli.
Abych se vrátil zpět k problému, tak u staré zvukovky (integrovanej realtek) jsem zapoji sluchétka s mikrákem i bedničky 2.1 bez problému. Stačilo v ovladači poklepat na příslušnej výstup a bylo nastaveno, hralo vše najednou bez problému. Pokuď todle chci udělat u zvukovky od creative (aspoň u mého typu) tak tam narazim, žádnej retasking konektoru jsem tam neoběvil a začínám mít pochybnosti, zda ta zvukovka neni dělaná jen na jedno zařízení. Nehledě na to, zvukovka mám o jeden výstup mín a to mikofon. Mikrofon teď zastupuje modrá zdířka, pokud zapojim sluchátka: modrej,zelenej-výstup zbejvaj jen 3 výstupy a to oranžovej, šedej, černej za normálních okolností bych bedničky třeba zapojil do šedého a udělal retasking konektoru aby se choval jako další přední lef/right.
Boužel todle je jádro problému prostě nemůžu přijít jak to tady takle nastavit. Snad nechci tomu věřit že u zvukovky za 3K pujde zapojit jen jedno nebo druhé zařízení to teda pak realtek je svatej. Žádnej Creative ovladač nemá tu možnost prohrabal jsem se v tom aspoň myslim že důkladně.(Teď pokuď chci pustit něco na bedny musim pokaždý za PC vytahnout sluchátka a zapojit bedničky