Jde k SB. X-Fi Titanium Fatal1ty připojit >1 zařízení?*

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Deexer
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Jde k SB. X-Fi Titanium Fatal1ty připojit >1 zařízení?*

Příspěvekod Deexer » 03 lis 2010 13:35

Čus,
mám dotaz ohledně mé zvukovky Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series.
Jestli u ní jde zapojit víc jak jedno zařízení jestli ano JAK? Pokoušel jsem se to už řešit všude možně zatím bez výsledku, dokonce i na oficialním fórum, tam mi radči ani neodpověděli.
Abych se vrátil zpět k problému, tak u staré zvukovky (integrovanej realtek) jsem zapoji sluchétka s mikrákem i bedničky 2.1 bez problému. Stačilo v ovladači poklepat na příslušnej výstup a bylo nastaveno, hralo vše najednou bez problému. Pokuď todle chci udělat u zvukovky od creative (aspoň u mého typu) tak tam narazim, žádnej retasking konektoru jsem tam neoběvil a začínám mít pochybnosti, zda ta zvukovka neni dělaná jen na jedno zařízení. Nehledě na to, zvukovka mám o jeden výstup mín a to mikofon. Mikrofon teď zastupuje modrá zdířka, pokud zapojim sluchátka: modrej,zelenej-výstup zbejvaj jen 3 výstupy a to oranžovej, šedej, černej za normálních okolností bych bedničky třeba zapojil do šedého a udělal retasking konektoru aby se choval jako další přední lef/right.
Boužel todle je jádro problému prostě nemůžu přijít jak to tady takle nastavit. Snad nechci tomu věřit že u zvukovky za 3K pujde zapojit jen jedno nebo druhé zařízení to teda pak realtek je svatej. Žádnej Creative ovladač nemá tu možnost prohrabal jsem se v tom aspoň myslim že důkladně.(Teď pokuď chci pustit něco na bedny musim pokaždý za PC vytahnout sluchátka a zapojit bedničky :shock: )
Naposledy upravil(a) Myloš dne 03 lis 2010 20:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má být popisem problému. Typ zvukovky není popis problému. Popis problému uděláš tak, že popíšeš problém.

Reklama
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional

Příspěvekod richchie » 03 lis 2010 15:46

Podle otázky bych tipoval čím více dírek tím víc muziky? :D Co mám pak říkat já?tři dírky a nacpat do toho 7.1. :lol: http://cs.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=15853&nav=0&listby=usage
Co takhle napsat jak to máš zapojený a v čem nastavuješ?Zapojení reproduktorů by jsi měl mít v manuálu k bednám+barevné označení karty se nemusí schodovat.Záleží na výrobci.Máš možnost připojení na kartě-vyvedeno z karty na přední panel-optika vstup a výstup a k čemu slouží Konektory na panelu X-Fi I/O Drive by jsi měl mít v manuálu ke kartě.Zvuk kromě programů od creative zajisté nastavuješ v ovládání hlasitosti OS? Na tohle jsi náhodou nenarazil?
1.png

Deexer
nováček
Stav:

Příspěvekod Deexer » 03 lis 2010 16:43

Zapojení mám v zádu ve zvukovce
Modrej>mikrofon
zelenej>sluchatka

No a ted bych chtel zapojit bednicky. Problém je v tom že potřebuju nastavit příslušnej výstup aby se choval jako zelenej. (u Realteku mozne behem 3s nastaveno)

To co mi posilas mi nepomuze nemám přední panel (potřebuju sluchátka i bedničky mít zapojené najednou ve zvukové kartě(v zadnim panelu) tak aby to hrálo v pohodě jako na realteku)

Podle mě by mi pomohl asi už nějakej program (ovladač) co to dokáže.
Přílohy
Výstřižek.PNG

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 03 lis 2010 17:10

Proč to dělat jednoduše?Že.Proč nezapojíš přední panel?Nebo nepoužiješ na mikrofon Mikrofonní/linkový vstup nebo tohle je taky možnost do vstupu http://www.google.com/images?q=spdif+to+jack&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=U4fRTPaRLMPBswaPs-i3Cw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=2&ved=0CCoQsAQwAQ
Je to určitě tahle karta tak proč nevyužiješ všech možností připojení a chceš to ovládat ovladačem?
http://cs.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=17791&nav=0&listby=usage

Deexer
nováček
Stav:

Příspěvekod Deexer » 03 lis 2010 19:07

Nerozumim...
Přední panel vubec nemám... nemám vepředu žádnej výstup na zvuk na casu.(jen prostě v zadu zvukovku a integrovanou která je OFF ale to zapínat nechi k čemu by mi pak byla X-Fi, EAX apd...)

Stim kabelem bych to chtěl víc probrat jak to myslíš nějak nechápu jak to pomůže. nebo ten (google odkaz co mám z toho vykoukat)

Ano ta karta to je přesně ona

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 03 lis 2010 19:19

Mě by zajímalo podle čeho jsi tu kartu vybíral?Ty k ní nemáš manuál kam co zapojit?Na mikrofon můžeš použít-Mikrofonní/linkový vstup nebo použiješ optiku-máš vstup i výstup.K čemu slouží
Konektory na panelu X-Fi I/O Drive -tady je podobná

http://www.pc-kvalitne.cz/index.php?opType=opShowDet&zn=610685946

Deexer
nováček
Stav:

Příspěvekod Deexer » 03 lis 2010 19:45

Samořejmě že mám manual...

Každopádně jestli dobře chápu...
Stačí když koupim
http://www.alza.cz/propojovaci-opticky- ... d94920.htm
http://www.alza.cz/spojka-audio-3-5mm-d97775.htm

Zapojim to do toho digital in a pak by to mělo už hrát... ?

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 03 lis 2010 19:55

To je optický jack a budeš muset mít nějaký převodník co ti z optického signálu udělá elektrický
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 03 lis 2010 20:23

Uděláme to jednoduše.Ze spodu máš 2x optika-pak je 4x výstup na bedny a ta pátá modrá díra slouží k čemu?Podíval jsi se co je tam nakresleno?

http://www.alza.cz/zvukova-karta-creative-sound-blaster-x-fi-titanium-d97867.htm?kampan=heureka.cz

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 03 lis 2010 20:29

Obrázek
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Deexer
nováček
Stav:

Příspěvekod Deexer » 03 lis 2010 20:45

richchie píše:Uděláme to jednoduše.Ze spodu máš 2x optika-pak je 4x výstup na bedny a ta pátá modrá díra slouží k čemu?Podíval jsi se co je tam nakresleno?

http://www.alza.cz/zvukova-karta-creative-sound-blaster-x-fi-titanium-d97867.htm?kampan=heureka.cz

Tam v manulau je napsan mikrofon a taky tam mám zapojenej mikrofon....

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Re: Jde k SB. X-Fi Titanium Fatal1ty připojit >1 zařízení?*

Příspěvekod richchie » 03 lis 2010 20:58

Asi jsem trochu mimo.O jaké zařízení se jedná?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • WiFi zařízení pro 2 generační dům
    od Uncaj » 11 lis 2024 19:51 » v Sítě - hardware
    11
    5615
    od draxxx Zobrazit poslední příspěvek
    10 kvě 2025 18:02
  • iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
    od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    3
    3090
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    17 zář 2024 21:21
  • Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
    od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem
    4
    3225
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 16:22
  • Ethernet - nelze se připojit
    od Hooper » 05 říj 2024 16:01 » v Problémy s hardwarem
    7
    2484
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    06 říj 2024 08:55
  • Notebook se nemůže připojit na WiFi
    od lukas212 » 03 srp 2024 12:44 » v Vše ostatní (inet)
    6
    3117
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 srp 2024 21:26

Zpět na “Vše ostatní (hw)”