Probém se zárukou

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

eltigrecz
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Probém se zárukou

Příspěvekod eltigrecz » 26 črc 2012 13:42

A hned tu mám další problém. Jde o to, že jsem se chtěl s dotazem obrátit na HP podporu, ale můj PC neprošel kontrolou záruky. Přitom jsem si notebook kupoval loni v červnu, takže by záruka měla být i nadále platná. Přikládám screen :) Vůbec si to neumim vysvětlit.. doufám, že jen nějaké nedopatření. Nemá s tím někdo zkušenosti?
Přílohy
záruka.jpg

Reklama
satam
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Probém se zárukou

Příspěvekod satam » 26 črc 2012 13:46

Na to, co Ti píšou online, se vyprdni. Máš doklad o koupi s podstatnými údaji (datum koupě, typ a nr. ntb, to by mělo stačit)? reklamuj s těmi doklady tam, kde jsi to koupil. Pozor, originály dokladů nedávej z ruky!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 26 črc 2012 13:46

Kontaktuj podporu HP, po predlozeni dokladu ti to nastavi spravne (uz se nam to taky stalo). Opravit je to treba, z tehle udaju vychazi vsechny autorizovane servisy. Ptat se podpory muzes samozrejmne i bez zaruky.

Predpokladam ze se jedna o normalni na nkup (ne na firmu a ne pouzity se zarukou 6 mesicu)

satam
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod satam » 26 črc 2012 13:49

Asi tak, jak říká petr22. Uvědom si, že v česku je zákonná záruka 2 roky!! Od toho se pak odvíjí další.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

eltigrecz
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod eltigrecz » 26 črc 2012 13:50

Tak dobrá, napsal jsem tam. jsem v klidu :) díky

Zpět na “Vše ostatní (hw)”