Probém se zárukou
Probém se zárukou
A hned tu mám další problém. Jde o to, že jsem se chtěl s dotazem obrátit na HP podporu, ale můj PC neprošel kontrolou záruky. Přitom jsem si notebook kupoval loni v červnu, takže by záruka měla být i nadále platná. Přikládám screen :) Vůbec si to neumim vysvětlit.. doufám, že jen nějaké nedopatření. Nemá s tím někdo zkušenosti?
Re: Probém se zárukou
Na to, co Ti píšou online, se vyprdni. Máš doklad o koupi s podstatnými údaji (datum koupě, typ a nr. ntb, to by mělo stačit)? reklamuj s těmi doklady tam, kde jsi to koupil. Pozor, originály dokladů nedávej z ruky!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Kontaktuj podporu HP, po predlozeni dokladu ti to nastavi spravne (uz se nam to taky stalo). Opravit je to treba, z tehle udaju vychazi vsechny autorizovane servisy. Ptat se podpory muzes samozrejmne i bez zaruky.
Predpokladam ze se jedna o normalni na nkup (ne na firmu a ne pouzity se zarukou 6 mesicu)
Predpokladam ze se jedna o normalni na nkup (ne na firmu a ne pouzity se zarukou 6 mesicu)
Asi tak, jak říká petr22. Uvědom si, že v česku je zákonná záruka 2 roky!! Od toho se pak odvíjí další.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak dobrá, napsal jsem tam. jsem v klidu :) díky