Dobrý den, dnes jsem zapnul počítač a hrál asi tak 5 hodin. Pak se mi z nenadání ukázala tabulka kde je napsáno anglicky něco v tom smyslu že mi vypršela lhůta na PC a je tam čára která když dojede tak se mi vypne PC. Než dojede mám možnost zmáčknout tlačítko "Extension Time", kde je políčko na heslo, na nějake TAN heslo... Vir nevim jestli to může být, protože jsem v ten den nic nestahoval... Prosím pomožte !!!!
PS: Čára jede cca. 15 sekund...
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2012 22:50) ---
Toto je když zmáčknu "Extension Time"
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2012 22:53) ---
A když zmáčknu ještě jednou na "Extension Time" tak se mi ukáže toto...
Myslim že je to něco jako, že internet 100% a PC na 0%.
Problém s PC sám se vypíná - pomožte prosím
Problém s PC sám se vypíná - pomožte prosím
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Ltb dne 18 srp 2012 09:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upr nadp
Důvod: Upr nadp
Re: Problém s PC sám se vypíná !! Rychle pomožte prosím !!
To vidím poprvé, ale tipuju že to má na svědomí nějaký program, který se tajně stáhl s něčím jiným. Zkoušel jste to vypnout přes procesy? Na tohle nejsem nijak odborník, ale kdyby ty procesy zabrali, ale problém se opakoval prohlédněte disk, jestli tam není něco navíc. Jinak, máte originály windows? Jestli ano, jaké, jestli ne tak to tím může být, kdyby nic nepomohlo asi zbývá jen záloha nejdůležitějších věci ( v těch méně důležitých se může skrývat tento řekněme vir) a reinstalace windows, pokud nemáte mac, linux nebo něco jiného
jsem tu nový, ale snad to pomůže...
P.S. Píšu to z mobilu, takže kdyby tam bylo slovo co nedává smysl, pardon, nevšiml jsem si.

P.S. Píšu to z mobilu, takže kdyby tam bylo slovo co nedává smysl, pardon, nevšiml jsem si.
Tak jsem to zkusil přes procesy. Dám Alt,Ctrl,Delete---Správce Uloh---Kliknu pravým na ten program---Zobrazit proces---Vypnout proces. Vypnul jsem proces toho programu, ale stejně se mi počítač vypnul. Na prohlížení si něčeho ve Windowsech nemám čas, trvá to něco málo přes 15 sekund... Tak já nevím 
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2012 23:27) ---
A Windowsi mám 7 Premium, ale stažené...

--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Srp 2012 23:27) ---
A Windowsi mám 7 Premium, ale stažené...
Tak to může být tím, jak dlouho máte tyhle windows a jak dlouho trvá tenhle problém? V počítači naskočí limit má vypnutí hned po zapnutí?
Naposledy upravil(a) Tisamon dne 17 srp 2012 23:40, celkem upraveno 1 x.
Stažené může znamenat, že jsou nějak omezené a na světě je popsaný problém. Nejlepší řešení - legální OS!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nelegálně to mám i na notebooku a to ještě dýl a ty samí windowsi jako na PC. Na jiném foru mi psali že to je prý program Child Control. Což, ale nechápu, protože mi to rodiče nikdy neheslovali...
Taky to samozřejmě může být vtipem od člověka co šíří tento nelegální Software, s tím legálním souhlasím i když musím uznat že ne každý má peníze na to jen tak si koupit windows i když já ho mám koupený, tak nemůžu říct že každý může...
Měli pravdu, je to Child Control. Dej si ho do gůglu a někde tam určitě najdeš, jak na něj. Kdo Ti ho tam nastrčil už si musíš zjistit sám!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Přihazuju obrázek tlačítka "Times-Control". Není to náhodou, nějaký dosažený limit ? Sakra jak se tam ten program dostal ?! Nikdo ho tam nikdy nedával. A i když si něco vygooglim (na notebooku) tak to nemůžu stihnout něco udělat do 15 sekund... 

Možná se zkus zeptat rodičů nebo někoho kdo má na počítač přístup jestli to tím nedal nebo popřípadě nezná heslo
Tak jsem něco zjistil: odstraníš ho jen přes administrátora (administrátorské heslo). Pokud jsi jím Ty, neměl by být problém, pokud ne, naznačím Ti možnost, dál nemohu, riskoval bych problém.
Podívej se sem: http://www.poradte.cz/pocitace-a-prislu ... -2008.html . Dál už musíš sám.
PS. Zkus použít tlačítko settings, mělo by to po Tobě chtít heslo a nemělo by se tak rychle zablokovat. Ale tím si nejsem úplně jistý, je to můj názor, podepřený nějakými zkušenostmi.
Podívej se sem: http://www.poradte.cz/pocitace-a-prislu ... -2008.html . Dál už musíš sám.
PS. Zkus použít tlačítko settings, mělo by to po Tobě chtít heslo a nemělo by se tak rychle zablokovat. Ale tím si nejsem úplně jistý, je to můj názor, podepřený nějakými zkušenostmi.
Děkuji, ale pokud myslíte ty dva programy co jsou v odpovědi na otázku, tak to nestíhám udělat do 15 sekund...
Když zmáčknu na settings tak se to nestíhá ani načíst, protože tam má vyskočit další okno "Settings" a než se to načte, tak se to prostě vypne. 
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Srp 2012 00:24) ---
A když kliknu na "Settings" tak to po mě opravdu chce heslo, ale já nevim jaké to heslo je ?!!

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Srp 2012 00:24) ---
satam píše:Tak jsem něco zjistil: odstraníš ho jen přes administrátora (administrátorské heslo). Pokud jsi jím Ty, neměl by být problém, pokud ne, naznačím Ti možnost, dál nemohu, riskoval bych problém.
A když kliknu na "Settings" tak to po mě opravdu chce heslo, ale já nevim jaké to heslo je ?!!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2252
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
08 čer 2025 16:50