Problém s PC sám se vypíná - pomožte prosím

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

satam
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Problém s PC sám se vypíná !! Rychle pomožte prosím !!

Příspěvekod satam » 18 srp 2012 00:39

Můžeš zkusit trochu zariskovat a vlézt do Biosu (po zapnutí mačkat Del s asi sekundovou frekvencí), pokud se povede, nastavit hned na první odrážce systémové datum o jeden den nazpět (teď je těsně po půlnoci, takže raději o dva). V podstatě by se nemělo nic stát, ale mohli bychom "oblafnout" Child Control jiným datem a mohl by Tě nechat spustit PC a pak už by sis snad věděl rady. Pokud to nevyjde, je mi líto, je to zkouška a je na Tobě, zda to chceš zkusit. O data bys změnou datumu přijít neměl a pokud se to povede (nebo nepovede?) datum vždycky v Biosu hodíš zpátky.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Reklama
sabuK
nováček
Stav:

Příspěvekod sabuK » 18 srp 2012 00:54

Ne, nepomohlo. V posledním obrázku je napsané, že jsem nahral za měsíc 120 hodin a to je limit. Podle mě jsem prostě udělal 120 hodin a nechce mě to pustit. Pustí mě to jen když budu mít heslo, ale nikdo neví jaký heslo to je... Nevim jak ho získat. Přeinstalovat Windowsi ? Nestratim něco tim ? nebo nějakej prográmek ? Ach jo ! :-( :(

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 18 srp 2012 01:28

Spusť OS v nouzovém režimu http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... -safe-mode
a otravný program odstraň.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

sabuK
nováček
Stav:

Re: Problém s PC sám se vypíná - pomožte prosím

Příspěvekod sabuK » 18 srp 2012 21:43

El Diablo píše:Spusť OS v nouzovém režimu http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... -safe-mode

To bych rád, ale i když to pustím v nouzovém režimu tak se mi ukáže tabulka taky a vypne pc znova..

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 18 srp 2012 21:47

Možná to tu už bylo. Máš legální systém?

Edit: Pokud nemáš, pak hledej radu tam kde si to stáhl.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 18 srp 2012 21:58

sabuK píše:
El Diablo píše:Spusť OS v nouzovém režimu http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... -safe-mode

To bych rád, ale i když to pustím v nouzovém režimu tak se mi ukáže tabulka taky a vypne pc znova..

Tak odpoj PC od internetu (aby si nemohl zjistit datum) a v BIOSU posuň datum o měsíc dopředu, pak postupuj předchozím krokem.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

guest

Příspěvekod guest » 18 srp 2012 22:03

A Windowsi mám 7 Premium, ale stažené...

Proč se zde neměří každému stejným metrem? Toto žádný systém neobsahuje a pokud tam ten habrajz je tak ho tam někdo implementoval než systém upnul, aby potěšil stahovače!

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 18 srp 2012 22:35

A není to tedy potom nějaká zkušební kopie?

guest

Příspěvekod guest » 18 srp 2012 22:40

A kde by se taková kopie asi vzala? Nějakej srandista to upravil a upnul A teď na to kouká a má z toho kino!

sabuK
nováček
Stav:

Příspěvekod sabuK » 18 srp 2012 23:13

Takže lidi, jsem rád, že mi takhle radíte, ale pravda už je na světě. Táta hned jak se dozvěděl, že se to jmenuje Child Control si vzpomněl na to, že asi před rokem to stáhl, ale nechápal to tak to nechal bejt a neodinstaloval to. Na heslo si po dlouhý době zkoušení vzpomněl. Program jsme chtěli odinstalovat, ale nešlo to. Ani klasicky, tak ani různýma programama. Vždy se ukázalo, že je to odinstalováno, ale ono né pořád to tam bylo. Takže jsme našli zdrojovou složku programu a hodili do koše (pak vysypali koš) a odstranili program tímto způsobem. Pak jsme program pustili a prý, že už neexistuje... Tak jsme odstranili i zástupce a ani složka po tomto programu v počítači nebyla (možná jo ?! ). Restartoval jsem počítač celý natěšený, že už půjde a ono HELE ! Zase vyskočilo okýnko a heslo které před tím fungovalo už nefunguje. Takže počítač pořád nefunguje a pořád se vypíná !

Takže asi takhle: http://images.wikia.com/theamazingworld ... e-face.jpg a pak takhle: http://i0.kym-cdn.com/photos/images/ori ... 1318992465

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PC se při neaktivtě sám vypíná
    od stif » 05 pro 2024 10:06 » v Problémy s hardwarem
    6
    2256
    od buchtik Zobrazit poslední příspěvek
    08 čer 2025 16:50
  • Pc se nepravidelně vypíná při hře
    od Petr pc help » 09 led 2025 19:06 » v Problémy s hardwarem
    4
    1892
    od Petr pc help Zobrazit poslední příspěvek
    09 led 2025 23:06
  • Počítač se vypíná během hry
    od Laniga » 06 úno 2025 20:39 » v Problémy s hardwarem
    6
    3650
    od Laniga Zobrazit poslední příspěvek
    14 úno 2025 14:07
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3382
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4013
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06

Zpět na “Vše ostatní (hw)”