Ahoj všem, potřeboval bych poradit s výběrem kvalitního přenosného přehrávače hudby, především na filmovou hudbu a rockovou, předem díky všem
ps: vlastním tyto sluchátka JAYS t-JAYS Three (http://www.alza.cz/jays-t-jays-three-ce ... .htm#popis)
Doporučení kvalitního přehrávače hudby mp3 /
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Doporučení kvalitního přehrávače hudby mp3 /
Ahoj, já používám BSPlayer na vše, je supr, nebo také VLC player je docela dobrý. Snad jsem ti pomohl. Měj se. Leo
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
iPod a hudba ve flac formatu :-)
Odesláno z mého iPhone 5 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého iPhone 5 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
venturaleo píše:Ahoj, já používám BSPlayer na vše, je supr, nebo také VLC player je docela dobrý. Snad jsem ti pomohl. Měj se. Leo
To jsou přenosné přehrávače hudby?
Můžu doporičit přehrávače Creative. Ipod je na tom taky velice dobře.
Pokud chceš něco levného, tak jsem (za tu cenu) spokojený s přehrávačem Emgeton CULT X8, který v 8GB variantě koupíš za osm stovek a v 16GB o pět stovek dráž.
Přehrává i FLAC a umí microSDHC karty.
Originální sluchátka jsou sice na dobrý poslech hudby nepoužitelná, ale s tím se tak nějak u této cenové relace ani nepočítá – a beztak už máš svoje sluchátka.
U dražších modelů sám pokukuji po přehrávači COWON D3 (6.500 Kč). Po tom, co jsem o něm četl, se mi moc líbí a pokud bych si nějaký přehrávač kupoval, rozhodně bych volil tenhle (prodávají ho i s nižšími kapacitami, ale myslím, že tady se šetřit moc nevyplatí, i když taky umí microSDHC karty; tahle varianta je 32GB). Navíc šel v posledních časech cenově dost dolů – v létě byl o 1.000 dražší a před rokem stál nechutných 8.700 (na rozdíl od zahraničí, kde šel sehnat výrazně laciněji).
Jak říkám, na uších jsem ho neměl, ale podobně jsem jen na základě recenzí kupoval sluchátka (Sennheiser HD 650) a nemůžu si je dosud vynachválit. Tož tak.
Přehrává i FLAC a umí microSDHC karty.
Originální sluchátka jsou sice na dobrý poslech hudby nepoužitelná, ale s tím se tak nějak u této cenové relace ani nepočítá – a beztak už máš svoje sluchátka.
U dražších modelů sám pokukuji po přehrávači COWON D3 (6.500 Kč). Po tom, co jsem o něm četl, se mi moc líbí a pokud bych si nějaký přehrávač kupoval, rozhodně bych volil tenhle (prodávají ho i s nižšími kapacitami, ale myslím, že tady se šetřit moc nevyplatí, i když taky umí microSDHC karty; tahle varianta je 32GB). Navíc šel v posledních časech cenově dost dolů – v létě byl o 1.000 dražší a před rokem stál nechutných 8.700 (na rozdíl od zahraničí, kde šel sehnat výrazně laciněji).
Jak říkám, na uších jsem ho neměl, ale podobně jsem jen na základě recenzí kupoval sluchátka (Sennheiser HD 650) a nemůžu si je dosud vynachválit. Tož tak.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3043
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
11 led 2025 09:53
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1622
-
od extrem
07 dub 2025 17:34
-
-
-
Výběr a doporučení herní prebuild sestavy, AlzaPC?
od Marek Klus » 16 říj 2024 19:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1565
-
od petr22
17 říj 2024 07:46
-