Co jsme si koupili ... Vyřešeno
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co jsme si koupili ...
Rewqa - tato
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ach jo, rewqa se ptal jako jestli je dobrá, jestli jsi spokojenej atp. když o ní uvažoval asi ví jaká je to skříň ne ?
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Aha
špatně jsem to pochopil. Myslel jsem to, že jaká je jako typ. 
Skříň mi za těch 1300 velmi dobře potěšila, jak zpracováním tak vzhledovou stránkou. Velmi mě potěšilo i chlazení, které mi docela dost pomohlo. Ale srovnávám to s mou předešlou:) takže pro mě je to dost velký krok dopředu. Přední ventilátor svítí jen lehce a to jsem i rád. Snad jen, že mohli dát ventilátor dozadu, ale to je jen detail stejně jsem si ho dokoupil.
Za tu cenu se snad nedá sehnat nic lepšího. Prostor je velký a to i na další Upgrade. Teď musím jen sehnat někde nějakou lepší Grafiku a bude to super.

Skříň mi za těch 1300 velmi dobře potěšila, jak zpracováním tak vzhledovou stránkou. Velmi mě potěšilo i chlazení, které mi docela dost pomohlo. Ale srovnávám to s mou předešlou:) takže pro mě je to dost velký krok dopředu. Přední ventilátor svítí jen lehce a to jsem i rád. Snad jen, že mohli dát ventilátor dozadu, ale to je jen detail stejně jsem si ho dokoupil.

Za tu cenu se snad nedá sehnat nic lepšího. Prostor je velký a to i na další Upgrade. Teď musím jen sehnat někde nějakou lepší Grafiku a bude to super.
Já si dnes udělal radost s 970 od gigabytu :)
- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Dnes jsem rozbalil slavné Bose Companion II a musím uznat, že na to jak je to malé, tak to strčí do kapsy plno větších repro, zvláště sestavy k pc 2.1 atd levou zadní. Jen ta cena...
Já objednával pro bráchu na vánoce http://www.czc.cz/sony-mdr-v55b-cerna/107674/produkt - už mě sere s tím jeho hlasitým vyhráváním jeho pi*ovin (zvlášť, když jeden song nechá hrát 10x dokola)
Pro sebe http://www.czc.cz/trust-starzz/104120/produkt k těm mým sluchátkům
Pro sebe http://www.czc.cz/trust-starzz/104120/produkt k těm mým sluchátkům
MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
- Worth: $8950 ($2776 with sales)
- Games owned: 501
- Games played: 146 (29%)
- Hours on record: 5,172.1h
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ono sluchátka a repro je taky o jinym "zážitku", takže je možný, že ti to bude hrát i tak
.

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
V tom případě na něj seru a budu si je brát do práce namísto špuntů 

MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
- Worth: $8950 ($2776 with sales)
- Games owned: 501
- Games played: 146 (29%)
- Hours on record: 5,172.1h
- Narthelianail
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Koupeno, formátováno, zabaleno.
A o dárek na Vánoce mám postanáno
Seagate Barracuda 1TB
A o dárek na Vánoce mám postanáno

Seagate Barracuda 1TB
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11
- trodas
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Gratuluji. Já šel do WD Black... aby si to trošku "pohlo", no. Jsem zmlsaný SSDčkem... :) Na staré P4 s VIA chipsetem a SATA 150 rozhraním je to ovšem nic moc

"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- MartinZX9R
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podložka drahá skoro jak myš? Měl sis koupit Qck a koupit si lepší myš..