Staci 12V cokoliv co umoznuje dostatecny odber v Amperech.
Otazka ovsem je, zda je to radio vubec funkcni.
Umí někdo opravit autoradio? :-)
Re: Umí někdo opravit autoradio? :-)
právě, zkusím koupit 12v baterii a uvidím, jestli třeba nejsou přehozené napájecí kabely na těch konektorech v autě vs. konektor k autoradiu a uvidím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2014 11:02) ---
případně bude stačit na vyzkoušení toto? http://www.gme.cz/baterie-alkalicka-vin ... s-p541-211
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2014 11:02) ---
případně bude stačit na vyzkoušení toto? http://www.gme.cz/baterie-alkalicka-vin ... s-p541-211
Intel i3 6320, Gigabyte GA-Z170 Gaming K3, NZXT Kraken X31, 8GB DDR4 Crucial 2666MHz, Eurocase ECO+90 700w, MSI GTX1060 6GB OCV1, 1TB WD raid edition, monitor BenQ 24" FullHD LED
-
- Pohlaví:
To těžko. Ta baterka to proudově pravděpodobně nedá. Můžeš zkusit tohle: http://www.gme.cz/napajeci-adapter-sito ... w-p751-192 1A by měl stačit.
DeNNI85 píše:je to tenhle model Panasonic CQ-C1475N, mám starší fiat brava 1997, takže jen přepojím koncovku z original radia do toho panasonicu a připojím anténu, nic složitého. Akorát prostě radio nejde zapnout, nic se nerzsvítí apod.
Myslím, že to půjde těžko, protože z toho, co jsem vyhledal, jsou konektor na Panasonicu a originál konektor ve Fiatu docela rozdílné. Takže tam nejspíš už někdo bastlil a teď je otázka, jak

Zapojení konektoru Panasonic:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak každý autorádio nemá většinou přímo dva ISO konektory. Vždycky je k tomu nějaká redukce. Chtělo by to, aby vyfotil jak vypadaj ty konektory co mu jdou z palubky.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Tam má normální iso, já mám mareu, což je velká ségra bravy, takže vím jak to tam vypadá. Zační tím že proměříš napětí na iso konektoru, a to jak žlutej, tak červenej, oba jsou 12V, jeden na klíček, druhej na furt. Pokud tam napětí bude, tak zkontroluj pojistku v rádiu, pokud bude dobrá, tak je pravděpodobně rádio KO, a prodejce si zaslouží ho omlátit o hlavu. Pokud je k rádiu nějaká kabelová redukce, z iso na vlastní konektor, tak ji zkus ještě propípat, jen jestli není třeba prasklej kabel.
Jinak je samozřejmě blbost pořizovat 12V baterku nebo nabíječku, když máš hned jeden 12V zdroj pod kapotou.
Jinak je samozřejmě blbost pořizovat 12V baterku nebo nabíječku, když máš hned jeden 12V zdroj pod kapotou.
Just Fucking Google It!
mám redukci k tomu panasonicu na iso, ale nemám měřák napětí, tak kouknu po něčem levném a uvidím
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2014 13:06) ---
to je v prdeli, nebudu kupovat zkoušečku za 4kila na radio za 500
měl jsem se na to vykašlat a koupit nový za 1100 a byl by klid.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2014 13:06) ---
to je v prdeli, nebudu kupovat zkoušečku za 4kila na radio za 500

Intel i3 6320, Gigabyte GA-Z170 Gaming K3, NZXT Kraken X31, 8GB DDR4 Crucial 2666MHz, Eurocase ECO+90 700w, MSI GTX1060 6GB OCV1, 1TB WD raid edition, monitor BenQ 24" FullHD LED
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, tos měl
Jedině jestli chceš, tak já tu doma jedno starší rádio mám, tak by to šlo aspoň vyzkoušet.

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
no auto funguje, starý radio hraje normálně jen to nový ne
takže v autě problém nevidím. spíš někde v radiu nebo v té redukci na iso

Nepotřebuješ nutně měřák, stačí jen něco čím prověříš ty kabely. Já si kdysi udělal takovouhle zkoušečku z blikačky na kolo, půl metru kabelu, izolačky, a dvou hřebíků.
Zkontroloval si tu pojistku v rádiu?
Zkontroloval si tu pojistku v rádiu?
Just Fucking Google It!