Tak laplink stojí asi 50,- Kč, to bych nějak pořešil, PCMCIA net má snad kámoš. Dneska sem koupil myš, tak doufám, že bude fungovat.
BTW: Je jedno jestli ten laplink bude COM nebo LPT? Mám v kompu jenom COM port. Musí se na něj instalovat nějakej ovladač? Protože jestli jo, tak to si stejně nepomůžu, disketa bude stejně třeba.
Notebook AST Ascentia 950N - jak do něj něco dostat?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Notebook AST Ascentia 950N - jak do něj něco dostat?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám tady v šuplíku PCMCIA CARD CDMA 450 1X EV-Do, ale to mi někdo přinesl už kdysi dávno, ale já to nikdy nepoužil, takže ani nevím, jestli to k něčemu bude. Dám zdarma, ale nemám cestu do Prahy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nenapada me zpusob, jak by v tomhle pripade pomohla CDMA karta.
Pokud vubec jeste dneska pujde prihlasit do nejake site, tak urcite nebude mit ovladace.
Pokud vubec jeste dneska pujde prihlasit do nejake site, tak urcite nebude mit ovladace.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No pokud ho zajímají "starožitnosti" IT, tak jsem zkoušel zda nemá zájem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Ona to zas takova starozitnost neni, max 7 let. Nekde jicm mam plnou krabici.
U toho neotebooku je nejlepsi vyndar disk a pripojit pres USB.
Mam tady 20 let stare silenosti jako je Transdisk (externi disk na LPT port), ZIP a JAZ mechaniky a podobne, ale tahat ty data po laplinku je masochismus.
Budto rozchodit v DOSu sit (IPX s Novell ovladacem) nebo nejake vymenne medium vetsi kapacity do PCMCIA.
U toho neotebooku je nejlepsi vyndar disk a pripojit pres USB.
Mam tady 20 let stare silenosti jako je Transdisk (externi disk na LPT port), ZIP a JAZ mechaniky a podobne, ale tahat ty data po laplinku je masochismus.
Budto rozchodit v DOSu sit (IPX s Novell ovladacem) nebo nejake vymenne medium vetsi kapacity do PCMCIA.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Úkol číslo jedna splňen, nová myš Genius Netscroll 120 funguje.
Pic: Díky za nabídku, ale zase takovej sběratel nejsem, sice tu mám plnou skříňku blbovin co asi už nikdy nepoužiju, ale co když se to bude někdy hodit
Tohle byla víceméně náhoda, takovejch kousků dědovi do dvora moc nenosej.
Nj, tak holt seženu někde disketovku do USB, to bude asi nejrozumnější řešení, ale jak tak koukám, tak ne zrovna levný.
Pic: Díky za nabídku, ale zase takovej sběratel nejsem, sice tu mám plnou skříňku blbovin co asi už nikdy nepoužiju, ale co když se to bude někdy hodit

Nj, tak holt seženu někde disketovku do USB, to bude asi nejrozumnější řešení, ale jak tak koukám, tak ne zrovna levný.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4337
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2544
-
od petr22
29 črc 2024 22:38
-
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 6059
-
od buchtik
14 zář 2024 10:56
-
-
- 0
- 2369
-
od sasshrek