Porušim záruku nebo ne? Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Porušim záruku nebo ne?
odšroubuješ jeden šroubek a tam máš sloty pro RAM, ale pokud by se něco stalo a ty bys reklamoval a oni zjistili, že tam máš třeba 1GB paměti navíc, tak za výměnu v servisu ti k tomu dají fakturu a tu by oni chtěli vidět, že to provedl zkušený servisák a né ty sám
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
tak je vyndáš a budeš dělat jakoby nic...já nikdy s reklamací problém neměl a to už sem dával na reklamaci třeba klávesnici které sem podělal elektroniku vevnitř tak sem to smontoval seškrabal barvu z tlačítka řekl že se mě setřela brava a za dva týdny mě přišla nová
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě že bych to udělal sám, když jsem to zvládl já u booku, tak to zvládne každý.Jenže nenašel jsem ramky, které by mi párově 2x2GB na mé VAIO sedly.Dokonce jsem byl v CZC a technik lítal do skladu pro ramky a dávali jsme to tam společně a nic.Tak jsem to nechal bejt.Ale nebál bych se to udělat sám, jen je třeba ty ramky vyzkoušet, protože nemusí chodit.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nechám si to udělat asi v Alze. Stojí to tam 200,-.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak Asus nakonec napsal, že o záruku nepřijdu a z Mironetu mi napsali, že o záruku nepřijdu ani, když si to vyměnim doma.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help