Pochlubte se svým PC
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Case už sice má něco za sebou,ale nechce se mi ji vyhazovat,a tak vlastně jen měním komponenty uvnitř.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
na to se vykaslete me se libyli vsechny az na ten prach v jednom z tech pc myslim ze by to chtelo aj nekdy vycistit a vidim ze mate vsici noctuu asi si tez jednu poridim mam totiz ac 8cm vzadu ale dam si tam 12cm noctuu kolik asi tak stoji??
ZK-M2N-SLI,AMD Athlon x2 +5600,2048 MB DDR2 patriot,ATI-4850,320GB HDD WD ,Chlazeni AC,Zdroj 500W Seasonic 12cm,DVD-RW LG,case ewrocase sit nejvetsi,a novy chladic noctua 12cm.NTB ACER Extensa 5620G,Intel C2D T7500/800/4Mb L2/4Gb DDR2,GK ATI 3470 256 své+TB,320Gb WD
Zeppelin píše:Jo jo......teď když šrotím rosettu na BOINC tak má Celeronek 24-27 a bez BOINCu měl někdy i 12
ty si snad z nás střílíš nebo máš vodníka nebo ku*revskou kosu doma vzduchovej chladič nemůže nikdy mít miň než okolní vzduch

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
jasně že sám eště za to budu platit že mě to tam nějakej hńup dá a eště špatně žu bude foukat jinam....je supr neváhej jenže tady už se nevyrábí má jen lepšího brášku (jak v čem) NH-U12HF to je moje a brácha její je NH-P12HF myslím no a ten má nevýhodu tu že má hlučnější fan
btw: nedávno se řešili vizitky od AMD a já už je mám doma neska došli

btw: nedávno se řešili vizitky od AMD a já už je mám doma neska došli

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zao píše:jasně že sám eště za to budu platit že mě to tam nějakej hńup dá a eště špatně žu bude foukat jinam....je supr neváhej jenže tady už se nevyrábí má jen lepšího brášku (jak v čem) NH-U12HF to je moje a brácha její je NH-P12HF myslím no a ten má nevýhodu tu že má hlučnější fan
Je stejný, akorát má jiný ventilátor - Noctua NF-P12-1300. Myslím, že je to lepší řešení, o moc hlučnější není, ale má vyšší statický tlak, což se při foukání do hustého žebroví hodí.
Jinak souhlas, je to parádní věcička.

To zao: srandu si nedělám ale jak říkám ty senzory si spíš dělaj srandu ze mě 

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky