nevím o co ti de, naháníš příspěvky a meleš ze 70% ho*na tím nikomu nepomůžeš, lost a nfs:ps sou samý sra*ky ale i tak nevěřím že ti jedou na plno pokud nemáš 10'' monitor, já mám 4GB paměti a z toho část používám na ram disk, ati mají teď nejvýkonější gk na trhu co se aspoň jednočipových týká vlastně ale i 4870 překoná 9800gx2 (nebo vyrovná)a jsou levný teď nemá cenu kupovat nic jinýho než ati 4xxx, jo a kdyby si měl 800Mhz nebo 1066Mhz oproti tvým stávajícím ram tak nepoznáš v praxi rozdíl leda že by si udělal nějaký bench jinak ne
btw: toto mě připomíná jak si tvrdil že dvi vstup a výstup je na nic že není rozdíl
PC sestava
Re: PC sestava
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:nevím o co ti de, naháníš příspěvky a meleš ze 70% ho*na tím nikomu nepomůžeš, lost a nfs:ps sou samý sra*ky ale i tak nevěřím že ti jedou na plno pokud nemáš 10'' monitor, já mám 4GB paměti a z toho část používám na ram disk, ati mají teď nejvýkonější gk na trhu co se aspoň jednočipových týká vlastně ale i 4870 překoná 9800gx2 (nebo vyrovná)a jsou levný teď nemá cenu kupovat nic jinýho než ati 4xxx, jo a kdyby si měl 800Mhz nebo 1066Mhz oproti tvým stávajícím ram tak nepoznáš v praxi rozdíl leda že by si udělal nějaký bench jinak ne
btw: toto mě připomíná jak si tvrdil že dvi vstup a výstup je na nic že není rozdíl
OMG, asi jste fakt nekteří drobet hloupý, protože ATI těžko překoná NVIDIE, anebo MSI, to máš jako AMD a INTEL, tvoje AMD je sračka vůči jakemukoliv Intelu Core Duo, ATI jsem měl asi, byli sráči, PRO VŠECHNY: ATI SE SEROU ZA NVIDIEMI, JAKO SE AMD SERE ZA INTELE, tak to zkratka je, doku ATI neprijde s poradnou technologii, aby byla bezchybná tak možná, ale možná budou lepší, též jako AMD, dokud neudělá lepší technologii jako má Intel 45Nm, tak nemá šanci, všechno co mi tady říkáte jsou hovadiny, a je mi jedno co mi řeknete, všechno co říkám je prada, znam to ze zkušeností, nemam na bohhužel ale je to tak, za spoustu let s práci S PC toho znám dost, a říkam, ATI NESTAČÍ NA NEJLEPŠÍ NVIDII, TAK JAKO AMD NESTAČÍ NA GOOD INTEL, A JAKO, ŽE NVIDIE 7600GT STAČÍ, je to prostě tak, ja se váma víc hadat nebudu
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No když věříš ůdajům co si kdo napíše,tak brát ti to nebudu.Měl jsem,nebo montoval několik zdrojů Fortron i Seasonic,a Seasonic je nesrovnatelně tišší.Papírově velmi tichý zdroj Fortron BlueStorm II byl tak hlučný,že po třech měsících provozu jsem to nevydržel,porušil záruční pečeť a vyměnil hlučný ventilátor.Naopak Seasonic je už od výroby téměř neslyšitelný a má i lepší zpracování.Grafiku nVidia 7600 jsem měl taky,dokonce s podobným procesorem Athlon 3000+ taktlým na 2,2Ghz takže její možnosti výkonu znám velmi dobře.Ano-zvládne i nové hry,ale ne na max. a o vyšším rozlišení než 1280x1024 si u novinek může nechat jen zdát.A doporučovat někomu nepovedenou řadu GeForce 8600 se mi jeví jako postavené nahlavu.Stejně jako dát do počítače ty nejnovější a nejlepší věci,protože ty mají příšerný poměr cena/výkon.
Edit: Ke srovnání ATI a nVidia se ani nebudu podruhé vyjadřovat.
Edit: Ke srovnání ATI a nVidia se ani nebudu podruhé vyjadřovat.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
nemusíš se hádat stačí trochu číst a sledovat co se děje já mám AMD protože mě to na hry stačí a nemám důvod proč dávat víc pěněz za cpu ( do videa nedělám) tak to radší přidám do gk a navíc zas tak špatně na tom není určitě je lepší než nějaký C2D
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Ludek44 píše:zao píše:nevím o co ti de, naháníš příspěvky a meleš ze 70% ho*na tím nikomu nepomůžeš, lost a nfs:ps sou samý sra*ky ale i tak nevěřím že ti jedou na plno pokud nemáš 10'' monitor, já mám 4GB paměti a z toho část používám na ram disk, ati mají teď nejvýkonější gk na trhu co se aspoň jednočipových týká vlastně ale i 4870 překoná 9800gx2 (nebo vyrovná)a jsou levný teď nemá cenu kupovat nic jinýho než ati 4xxx, jo a kdyby si měl 800Mhz nebo 1066Mhz oproti tvým stávajícím ram tak nepoznáš v praxi rozdíl leda že by si udělal nějaký bench jinak ne
OMG, asi jste fakt nekteří drobet hloupý, protože ATI těžko překoná NVIDIE, anebo MSI, to máš jako AMD a INTEL, tvoje AMD je sračka vůči jakemukoliv Intelu Core Duo, ATI jsem měl asi, byli sráči, PRO VŠECHNY: ATI SE SEROU ZA NVIDIEMI, JAKO SE AMD SERE ZA INTELE, tak to zkratka je, doku ATI neprijde s poradnou technologii, aby byla bezchybná tak možná, ale možná budou lepší, též jako AMD, dokud neudělá lepší technologii jako má Intel 45Nm, tak nemá šanci, všechno co mi tady říkáte jsou hovadiny, a je mi jedno co mi řeknete, všechno co říkám je prada, znam to ze zkušeností, nemam na bohhužel ale je to tak, za spoustu let s práci S PC toho znám dost, a říkam, ATI NESTAČÍ NA NEJLEPŠÍ NVIDII, TAK JAKO AMD NESTAČÍ NA GOOD INTEL, A JAKO, ŽE NVIDIE 7600GT STAČÍ, je to prostě tak, ja se váma víc hadat nebudu
jestli hodnotis firmy podle co ma kdo lepsiho tak je intel taky sracka protoze ho IBM porazi na plny care ...
to sami nvidia ma sice nejvykonejsiGK .. ale malo lidi ti rekne ze by si koupilo protoze kdo si koupi grafiku za 13 000 ... dyz muze mit o trochu slabsi za 5 000 od ati
mimochodem pride mi k smichu cos tu napsal : ATI NESTAČÍ NA NEJLEPŠÍ NVIDII asi si precti nejaky testy ...
Naposledy upravil(a) peta501 dne 02 črc 2008 22:53, celkem upraveno 1 x.
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
zao píše:nemusíš se hádat stačí trochu číst a sledovat co se děje já mám AMD protože mě to na hry stačí a nemám důvod proč dávat víc pěněz za cpu ( do videa nedělám) tak to radší přidám do gk a navíc zas tak špatně na tom není určitě je lepší než nějaký C2D
AMD mám, a lituji toho
Ludek44 píše:zao píše:nemusíš se hádat stačí trochu číst a sledovat co se děje já mám AMD protože mě to na hry stačí a nemám důvod proč dávat víc pěněz za cpu ( do videa nedělám) tak to radší přidám do gk a navíc zas tak špatně na tom není určitě je lepší než nějaký C2D
AMD mám, a lituji toho
jestli mas amd tak si asi nemel C2D protoze zase takovej SUPER vykon ti to ve hrach neprida, to ti prida vic dyz to das do GK
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
peta501 píše:Ludek44 píše:zao píše:nemusíš se hádat stačí trochu číst a sledovat co se děje já mám AMD protože mě to na hry stačí a nemám důvod proč dávat víc pěněz za cpu ( do videa nedělám) tak to radší přidám do gk a navíc zas tak špatně na tom není určitě je lepší než nějaký C2D
AMD mám, a lituji toho
jestli mas amd tak si asi nemel C2D protoze zase takovej SUPER vykon ti to ve hrach neprida, to ti prida vic dyz to das do GK
Škoda slova na tebe...........
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
2 zao: Souhlasím s Tebou v tom, že tady Ludek plodí jen naprostý bláboly, svým stylem vyjadřování připomíná spíš zaostalýho puberťáka než normálně se chovajícího člověka. Nevim, ale za slova jako "sráči", "sračka", "serou" bych hlasoval pro ban..
Buď ať se naučí slušně vyjadřovat nebo ať, s prominutím, drží hubu. Tohle se nedá číst a dle mého to na tokovéto fórum vůbec nepatří. Nějaký silně zaujatý názor, kterým se naváží do ostatních, tu vážně nikoho nezajímá. Pokud chce nabrat příspěvky, ať píše raději smajlíky.. 
Ale pak je tu druhá věc ohledně 4870 a GX2. Nevím, kde si vzal, že ji ATina překonává nebo dohání, ale chci tě jen ujistit, že tomu tak není. Nejspíš si viděl tyto fake testy(viz. níže), že? Ale tomu by uvěřil jen blázen..
Btw. tento test přinesl stejný turecký server, co před rokem ukázal, jak 2900XT drtí v Crysis 8800GTX
Jistě by potěšilo, kdyby výkon nové 4870 byl takovýto, ale to by stála přes 10t a ne 6t, jak se za tenhle mainstream předpokládá. Nevím, jak by úpravou RV670 zvedla ATi výkon 3x..
Fake testy:
A skutečnost:

Ale pak je tu druhá věc ohledně 4870 a GX2. Nevím, kde si vzal, že ji ATina překonává nebo dohání, ale chci tě jen ujistit, že tomu tak není. Nejspíš si viděl tyto fake testy(viz. níže), že? Ale tomu by uvěřil jen blázen..

Fake testy:
A skutečnost:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Zdravím tu všechny, každej upřednotňuje něco jinýho ale u mě mezi ATI a nVidi vítězí nVidie, mezi Intel a AMD u mě vyhrává intel. Já sám mám zdroj od Fortona a je naprosto tichej od každej mi ho doporučil, samozdřejmě jsem si nevybral nejlevnější model jako někdo tak se pak nemůže divit že to je pak hlučný. Na kvalitě se totiž nemá šetřit pokud to nevíte !!! A ta sestava jak si vybral Sanko nic proti tobě, když někod nemá pěníze a chce něco levnýho tak je to v pořádku, ale když to bude v pěknej cenovej kategorii tak bych si určitě vybral o 100% líp.
ano moje chyba sem nějakej zahleděnej poslední dobou a melu kecy musím zase začít víc recenze:-D nvm jak sem na to přišel protože já čtu jen na českých serverech tam to není fake a 4870 se eště netestovala nvm kde sem to nabral no ale 4870x2 jim asi natrhne ...
btw sestava sanky není zas tak hrozná
btw sestava sanky není zas tak hrozná
A koupil by sis tu sestavu ty??
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 31
- 5246
-
od PARKR