Dobře beru to máte mě za blbečka !
pro mě 20 letý ogara může vědět ledacos ale v tomto věku mu zkušenosti trpělivého člověka naprosto schází !
do PC dělám "teprve" 11 let s PC pracuju "teprve" 20 let kdy jsem programoval na atari matematické ulohy pro spolužáky.Jak postavit PC korektně taky svedu ale tenhle návod je jen hrubá ukázka(něco jako manuál k desce kde to máte podobně popsané).
Není problém ve svém věku odhadnout kdo se tu jak chová a jaký má k tomu přístup !(tento odhad u mladých lidí chybí protože ten se buduje pouze časem a zkušeností daného jedince)
všimli jste si že starší člověk si řekne názor případně ho doplní a stačilo kdežto vy mladí kluci se budete hádat pomalu až do krve a obhajovat jeden druhého a to je právě ta vaše nezkušenost .
Když se vrátím k PC-help před více než rokem tak tu vše fungovalo naprosto v poklidu jenže pak se tu přihrnulo mnoho nových tváří a chcou nám dokázat že jsou nejlepší .(jenže to ve dvaceti letech nejde pánové já ty roky měl taky a vím
jak se člověk cítí a jak ukazuje světu svou dokonalost jenže za pár let pochopíte že je to všechno úplně jinak a ti solidní si to i přiznají )
Dlouho jsem luštil větu:
Hádat se můžeš s 20 letým člověkem jak chceš ... ale vždy bude mít, do jísté míry, pravdu.
a to je právě ono - s textu vyplívá že ve všem a vždy má pravdu - někdy menší někdy větší.
Jenže to tak nefunguje !!! někdy se pletete i vy mladší nejenom my starší
dále s tím prosíkem vypusti řeči typu "role machrování a dokazování si své inteligence". No jo to je právě ono dotklo se vás to protože to mířilo správným směrem ono se tak pak cítí uraženě každý mladý ogara co mu někdo odporuje.
a jestli vám vadí že vám někdo řekne že návod je zajímavý a dal hodně práce ale je nedotažený (byť vám to řekne někdo starší a podle vás méně zkušený lhář) tak si to PC-Help nechte pro sebe .
Jak již delší dobu sleduji asi to tak má být.
proto tě Admine po druhé žádám smaž můj účet protože zde se neberou názory a připomínky druhých lidí
a vládne tu spam + dravé mládí.
doufám že se vám to líbilo a věřte - vše co jsem psal nebyli keci ale pro vás hold krutá realita.
! SESTAVENÍ PC (detailně - fotonávod) !
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: ! SESTAVENÍ PC (detailně - fotonávod) !
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jarode o to zde ale vubec nejde jde zde o to co te tak vytocilo na tomto mem prispevku:
precti si svou reakci na vyse zmineny text ( to je ten text v "code" )
nevadi mi ze je navod nedotazeny ale to ze neco reknes ale nereknes konkretne v cem, napis chyby, autor to opravi to se ti ale nechce jak si zde rek...takze jediny kdo zvani nejsme my ale ty.. (my se tu neohrazujem co vsechno jsme programovali a ja nevim co vsechno jako ty spise mluvis o sobe )tak to na mne pusobi...navic druha polovina tveho prispevku je jen o urazeni nas "mladych" a ohanim se tu snad tim jak si nevychovany?? ne..to vede k zamysleni jarode ...spis je to tak ze spise vy starsi se snazite dokazat ze stale jeste knecemu jste
ä ruku na srdce nech tech prologu k adminum bud te lasky
Kód: Vybrat vše
ja teda nevim co komu vadi na tomto navodu ...dle meho by clovek ktery PC vzivote zevnitr nevidel podle tohoto navodu PC slozi...a pokud tam vidite chyby tak je reknete at to autor opravi a ne jen bezduse remcat jak to neni spatny viz jarod72pm..ktery jedinou konretni chybu neuvedl...
precti si svou reakci na vyse zmineny text ( to je ten text v "code" )
nevadi mi ze je navod nedotazeny ale to ze neco reknes ale nereknes konkretne v cem, napis chyby, autor to opravi to se ti ale nechce jak si zde rek...takze jediny kdo zvani nejsme my ale ty.. (my se tu neohrazujem co vsechno jsme programovali a ja nevim co vsechno jako ty spise mluvis o sobe )tak to na mne pusobi...navic druha polovina tveho prispevku je jen o urazeni nas "mladych" a ohanim se tu snad tim jak si nevychovany?? ne..to vede k zamysleni jarode ...spis je to tak ze spise vy starsi se snazite dokazat ze stale jeste knecemu jste
ä ruku na srdce nech tech prologu k adminum bud te lasky
Naposledy upravil(a) Kein dne 28 dub 2008 21:02, celkem upraveno 1 x.
Visit: http://www.svedsketanky.cz
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
se opravdu nedivím.
když se nechci angažovat do něcěho co se mi nezdá jako vhodné přeci nebudu radit autorovi nebo ho opravovat .
co je na tom nelogického?
a pokud si přečteš diskuzi je to jasně vyjadřováno v mých příspěvcích a to chceš říct že žvaním ?
jen jsem napsal svůj názor.
hele mám pocit že vůbec nevíš která bije
používáš vůbec mozek ogaro???
když se nechci angažovat do něcěho co se mi nezdá jako vhodné přeci nebudu radit autorovi nebo ho opravovat .
co je na tom nelogického?
a pokud si přečteš diskuzi je to jasně vyjadřováno v mých příspěvcích a to chceš říct že žvaním ?
jen jsem napsal svůj názor.
hele mám pocit že vůbec nevíš která bije
používáš vůbec mozek ogaro???
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
rekl bych ze urcite vice nez ty podle toho co pises
Visit: http://www.svedsketanky.cz
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Keine ty jsi opravdu 20leté hovado !
toto je první silné slovo ode mě tady na fóru (pro někoho urážka) ale na tohle už se nedalo jinak reagovat.pardon všem
běž si spamovat jinde.
toto je první silné slovo ode mě tady na fóru (pro někoho urážka) ale na tohle už se nedalo jinak reagovat.pardon všem
běž si spamovat jinde.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Návod na sestavení byl v prvním příspěvku (dostačující a dobrý) a ostatní návštěvníky fóra nemusí vaše soukromé výlevy zajímat.Proto to zamykám a po domluvě oddělím první příspěvek a přidám (po mírné úpravě)do FAQ.Pokud tedy sektor svolí.Zatím tedy LOCK.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2096
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
05 čer 2024 10:42