pro mě 20 letý ogara může vědět ledacos ale v tomto věku mu zkušenosti trpělivého člověka naprosto schází !
do PC dělám "teprve" 11 let s PC pracuju "teprve" 20 let kdy jsem programoval na atari matematické ulohy pro spolužáky.Jak postavit PC korektně taky svedu ale tenhle návod je jen hrubá ukázka(něco jako manuál k desce kde to máte podobně popsané).
Není problém ve svém věku odhadnout kdo se tu jak chová a jaký má k tomu přístup !(tento odhad u mladých lidí chybí protože ten se buduje pouze časem a zkušeností daného jedince)
všimli jste si že starší člověk si řekne názor případně ho doplní a stačilo kdežto vy mladí kluci se budete hádat pomalu až do krve a obhajovat jeden druhého a to je právě ta vaše nezkušenost .
Když se vrátím k PC-help před více než rokem tak tu vše fungovalo naprosto v poklidu jenže pak se tu přihrnulo mnoho nových tváří a chcou nám dokázat že jsou nejlepší .(jenže to ve dvaceti letech nejde pánové já ty roky měl taky a vím
jak se člověk cítí a jak ukazuje světu svou dokonalost jenže za pár let pochopíte že je to všechno úplně jinak a ti solidní si to i přiznají

Dlouho jsem luštil větu:
Hádat se můžeš s 20 letým člověkem jak chceš ... ale vždy bude mít, do jísté míry, pravdu.
a to je právě ono - s textu vyplívá že ve všem a vždy má pravdu - někdy menší někdy větší.
Jenže to tak nefunguje !!! někdy se pletete i vy mladší nejenom my starší

dále s tím prosíkem vypusti řeči typu "role machrování a dokazování si své inteligence". No jo to je právě ono dotklo se vás to protože to mířilo správným směrem ono se tak pak cítí uraženě každý mladý ogara co mu někdo odporuje.
a jestli vám vadí že vám někdo řekne že návod je zajímavý a dal hodně práce ale je nedotažený (byť vám to řekne někdo starší a podle vás méně zkušený lhář) tak si to PC-Help nechte pro sebe .
Jak již delší dobu sleduji asi to tak má být.
proto tě Admine po druhé žádám smaž můj účet protože zde se neberou názory a připomínky druhých lidí
a vládne tu spam + dravé mládí.

doufám že se vám to líbilo a věřte - vše co jsem psal nebyli keci ale pro vás hold krutá realita.