Čau, za kolik můžu prodat ntb starý 2 roky, asi 26 měsíců.
Pořízovací cena 11 999Kč.
Intel Pentium B950 2,1Ghz
GEforce GT520M 1GB CUDA
4GB RAM
750GB HDD...
Linux Ubuntu
Neponičený, v perfektním stavu... v bazaru mi řekli maximálně 2500, tak se chci zeptat, kdybych to tady chtěl prodat, tak za kolik?
http://www.alza.cz/acer-aspire-5750zg-b ... 277243.htm
Akorát teda 4GB RAM v odkazu... - modrý
Nechci na aukru, dík
Za kolik prodat ntb Acer Aspire 5750ZG?
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Za kolik prodat ntb Acer Aspire 5750ZG?
Asi kolem 3k bych řekl.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebál bych se si říct klidně i půlku pořizovací ceny. Koukni se na bazary co se prodává za 3 tisíce, oproti tomuhle jsou to kalkulačky. Tenhle bych viděl tak na 6-7 tisíc. Do bazaru s tim nechoď, tam tě budou chtít vždycky natáhnout.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Rewqa: já si taky myslím, koukám co je na netu a jsou tam oproti tomuhle uplný křápy, který jsou 4 roky starý a prodávají se za 4-5 tisíc. No do bazaru určo ne... :)) někde to prodám, já si myslím, že těch 5000-6000 se to prodá. Dík za názor 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No za 3 bych ho od tebe klidně vzal i já
myslim, že za 6 ho prodáš úplně v pohodě.

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Kdyz chces vedet realnou hodnotu, koukni na nemeckou Ebay - tam to vetsinou prodavaji repasovane a pouzite i se zarukou a neni tam hafo ceskych zlatokopu jako na Aukru.
A doporucoval bych to prodat co nejdrive, zrovna tohle je jeden z kandidatu na nejrozsirenejsi zavadu notebooku.
A doporucoval bych to prodat co nejdrive, zrovna tohle je jeden z kandidatu na nejrozsirenejsi zavadu notebooku.
Petr22: koukal jsem na ebay a stejný ntb tam někdo prodává dokonce za 8000 Kč a už tam jsou 2 zájemci... hmm
Rewqa: tak jasný
Jak jsi myslel to s tím kandinátem na nejrozšířenější závadu? Mám ho dva roky a v pohodě... tak nevim. Jen je tam ten Linux.

Rewqa: tak jasný
Jak jsi myslel to s tím kandinátem na nejrozšířenější závadu? Mám ho dva roky a v pohodě... tak nevim. Jen je tam ten Linux.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3705
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19