Externí monitor-konfigurace
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Externí monitor-konfigurace
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás neví jak nebo pomocí jakého programu nakonfigurovat externí monitor tak aby měl velikost stejnou jako interní displej ( Mám notebook) ... Děkuji
Re: Externí monitor-konfigurace
Takhle
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
Pokud nem stejne rozliseni a pomer stran jako displej (coz nejspis nema) tak se obavam ze nijak.
Obvykle reseni je k notebooku mit pripojene dva monitory (stejne) a displej na notebooku zavreny.
Obvykle reseni je k notebooku mit pripojene dva monitory (stejne) a displej na notebooku zavreny.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Takto změníš pouze rozlišení...nikoli odkud pokud bude monitor svítit :) ... myslím to tak jestli nějak jde udělat aby externí monitor měl stejné rozšíření ... např monitor má 1000 mm x 1000 mm a notebook třeba 700 x 800 ( Jen pro příklad) ....a já bych chtěl aby oba měli 1000 x 1000 :)
Edit: Teď jsem si všiml že mám další odpověd ...ano přesně tak to chci...opravdu neexistuje nějaká aplikace?
Edit: Teď jsem si všiml že mám další odpověd ...ano přesně tak to chci...opravdu neexistuje nějaká aplikace?

Technicky by to slo nejakou aplikaci, otazka ale k cemu to bude. Muzes skusit odskrtnout zobrazeni pouze podporovanych rozliseni, jestli neumozni nastavit vic nez ma ten monitor.
Budto bude na tom monitoru s mensim rozlisenim nastaveno vetsi s tim, ze kus obrazu nebude videt a bude nutne misi jezdit do stran a nahoru a dolu aby se posunul obraz.
Nebo se zapne prepocitani obrazu z vetsiho na mensi rozliseni, takze sice uvidis to same, jenze to bude tak neostre ze nepujde nic precist.
Oboje podporuje napriklad vzdalena sprava v Landesku a oboje je nepouzitelne.
Budto bude na tom monitoru s mensim rozlisenim nastaveno vetsi s tim, ze kus obrazu nebude videt a bude nutne misi jezdit do stran a nahoru a dolu aby se posunul obraz.
Nebo se zapne prepocitani obrazu z vetsiho na mensi rozliseni, takze sice uvidis to same, jenze to bude tak neostre ze nepujde nic precist.
Oboje podporuje napriklad vzdalena sprava v Landesku a oboje je nepouzitelne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3567
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 13:25