Toshiba satellite l855-14c

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

L.G.C
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Toshiba satellite l855-14c

Příspěvekod L.G.C » 12 led 2015 21:15

Zdravím už poněkolikáté tu píšu něco s tímto notebookem protože je to nehorázný šunt ( Omlouvám se že to takto říkám ale počítač byl už od začátku šíleně zasekaný (Toshiba Apps), padal, sekají i 10 starý hry,ted už mu po roce normálního zacházení odešla baterka,hází blue screeny a přehřívá se) a nic nefunguje jak má.Já byl blbec a nedal to do servisu dokud to ještě bylo v záruce (trvala rok). Když pominu to že se na tom sekají i 10 staré hry ( Myslel jsem že je to windowsem 8 ale po neoficiálním downgrade na win 7 je to ještě horší ( a to už nejsou toshiba apps)), hází to BSOD a různě to padá, nehorázně se ten ******* křáp přehřívá a to i s podložkou která měla na heurece 100% ... Ano nepište mi at to pročistím, dělal jsem to už x krát... zkrátka Toshiba je šunt :smile: . Už několikrát jsem sem napsal tému ohledně sekání her ale na to mi moc lidí neodpovídalo tak mi alespon pomožte vyřešit přehřívání... až budu mít více peněz koupím si mac a tohle vyhodím z okna ale dřív jak za půl roku to bohužel nepůjde ...děkuji

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Led 2015, 21:13) ---

Tak vám všem strašně děkuji za pomoc...

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Toshiba satellite l855-14c

Příspěvekod Pic » 13 led 2015 00:07

Pokud čistíš od prachu a používáš na chlazení podložku, tak s tím již nic více nenaděláš. Jedině hrát kratší dobu a nechat jej pak vychladnout.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

L.G.C
nováček
Stav:

Re: Toshiba satellite l855-14c

Příspěvekod L.G.C » 13 led 2015 09:17

Systém padal a po instalaci nového jsem všechny drivery komplet doinstaloval...jo asi jsem zapomněl dodat že se přehřívá i při normálním surfování na internetu :) ale i tak děkuji...

Zpět na “Vše ostatní (hw)”