Zdravím,
potřeboval bych poradit co s notebookem. Koupil jsem si notebook:
http://www.alza.cz/acer-aspire-v15-nitr ... tAodSS0AmA¨
píšou, že je herní. Vím, že notebooky nejsou dobrý na hry, mám stolní pc za 30, píši jen abych se vyhl zbytečným spamům. Pořídil jsem si ho, jelikož jdu do nemocnice na nějakou dobu, abych mohl hrát alespon něco málo. Jde mi o to že při hraní league of legends, což neni moc náročná hra, mi notebook zamrzává na asi 1-3 sec v průběhu hraní. Všiml jsem si jednou, že při cuku se roztočil větrák, tak mě napadlo jestli to neni přehřátím, ale ntb mám na dřevěném stole a skoro vůbec neni horký, asi jako při normálním provozu při spuštěných windows. Grafiku jsem aktualizoval i w8 mám plně aktualizované. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli Vás něco napadá, čím by to mohlo být? napájení jsem dal na vysoký výkon. Nevim, jestli ho mám vrátit, že je vadný bo to bude dělat každý ntb. Moc se v nich nevyznám, ale přijde mi divný kupovat chladící podložku na hru kterou by utáhl i můj mobil...
Děkuju předem za rady
notebook - Zamrzávání
Re: notebook - Zamrzávání
Nechceme nic podcenit, tak nám přece jenom ukaž teploty v zátěži (HWmonitor).
To nevim jak mám zjistit. 

Stáhni HWmonitor - nainstaluj - spusť ho - spusť hru - hraj 10 minut - potom přes klávesu Prt Scr vyfoť obrazovku s HWmonitorem - vlož do grafického editoru (např. malování) - ořež obrázek - vlož sem jako přílohu.
Voila.
Voila.
a inak mas ake fps? ake nastavenia hry? ja hram na o dost slabsom ntb, a fps okolo 50, v teamfightoch klesaju, ale tiez sa obcas vyskytnu zaseky na 2-5 sekund kedy nemozem nic robit, ale je pravda ze moj hreje jak cyp 
mozno sa skus pohrat s tymi profilmi napajania, mne to obcas ide lepsie na entertainment nez na high performance

mozno sa skus pohrat s tymi profilmi napajania, mne to obcas ide lepsie na entertainment nez na high performance
Fps mám furt na 60.
Od tý doby co jsem si nainstaloval ten program, tak se mi to ani jednou neseklo
Ale mám tam 53 92; 50 94; 51 91; 49 89; teplotu u jednotlivých jáder procíku, ted když se mi to neseklo.. Nevim jak sem hodit obrazek, takže to jen píšu. Grafika nejsem si jistej jestli je to ona neni tam popisek ale je tam 46 71;
Od tý doby co jsem si nainstaloval ten program, tak se mi to ani jednou neseklo

Je divný když zapnu ten HWmonitor tak se mi to neseká. Když ho vypnu zas se to občas cukne. 

Ahoj ještě jednou,
jak jsem psal předchozí post nevíte někdo jak je možné, když mám zaplý hwmonitor program nesekne se mi to ani jednou a povypnutí se mi hra league of legends sekne za hodinu hraní tak 3x na 1-3 sec a lag to není, jelikož mi zamrzne celý pc ne jen hra. Opravdu nerozumím čím by to mohlo být...
jak jsem psal předchozí post nevíte někdo jak je možné, když mám zaplý hwmonitor program nesekne se mi to ani jednou a povypnutí se mi hra league of legends sekne za hodinu hraní tak 3x na 1-3 sec a lag to není, jelikož mi zamrzne celý pc ne jen hra. Opravdu nerozumím čím by to mohlo být...
Čím to může být, nevím.
Co mi tam tak trošku škádlí oko, jsou maximální teploty CPU. Měl jsem NB a vím, že u některých je tohle normální, ale můžeš zkusit vyčistit ten laptop.
Co mi tam tak trošku škádlí oko, jsou maximální teploty CPU. Měl jsem NB a vím, že u některých je tohle normální, ale můžeš zkusit vyčistit ten laptop.
Jak vyčistit? Je uplně novej. Ty teploty jsou příliš veliké? Kolik je normal?
V tomhle oboru přímo nelítám, jen sám nevidím rád 90°+, i když u NB při hraní můžou ty teploty vyletět vysoko.
Snad odpoví někdo, kdo má větší přehled.
Snad odpoví někdo, kdo má větší přehled.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2257
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
21 říj 2024 20:23