Záloha dat a formátování sekundárního HDD

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

FKae86
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Záloha dat a formátování sekundárního HDD

Příspěvekod FKae86 » 06 čer 2015 10:33

Ahoj. Před několika měsíci jsem si do počítače pořídil SSD 128GB. Dříve jsem měl 1TB HDD. Protože jsem neměl jak si zazálohovat data, tak jsem starý disk nechal nenaformátovaný a nyní mám systém a část programů na SSD a filmy, hry na HDD. Problém je v tom, že na původním disku je OS, který mi nejde smazat ani přes různý programy a hlavně je rozdělený na dvě partissiony.
Mám tam vytvořený asi 5 složek. Games, Programs, Download a jiné. Programy většinou instaluji na ten HDD.
Koupil jsem si exterňák a chci to HDD teď naformátovat. Když si zazálohuji tyto samotné složky a nakopíruji je zpátky na již naformátovaný disk pod stejnou cestou. Budou mi potom fungovat? Jde o to, že nevím jak si systém ukládá cestu k souborům, jestli pod tou cestou F://atd.. nebo pod nějakými informacemi o přesném sektoru a umístění na disku.
Jednoduše. Aby mi pak fungovaly programy, co mám nainstalovaný na tom disku.

Díky

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Záloha dat a formátování sekundárního HDD

Příspěvekod zeus » 08 čer 2015 14:18

Soubory ti popisuje cesta (tedy F:\neco), nicmene radeji vloz screen ze Spravy disku. Mam podezreni, ze zavadeci informace jsou na HDD a kdyz ho preformatujes, budes to muset opravit.
Ale soubory puvodnich Windows na HDD smazat urcite lze, stejne tak prerozdelit disk.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”