Ahoj. Před několika měsíci jsem si do počítače pořídil SSD 128GB. Dříve jsem měl 1TB HDD. Protože jsem neměl jak si zazálohovat data, tak jsem starý disk nechal nenaformátovaný a nyní mám systém a část programů na SSD a filmy, hry na HDD. Problém je v tom, že na původním disku je OS, který mi nejde smazat ani přes různý programy a hlavně je rozdělený na dvě partissiony.
Mám tam vytvořený asi 5 složek. Games, Programs, Download a jiné. Programy většinou instaluji na ten HDD.
Koupil jsem si exterňák a chci to HDD teď naformátovat. Když si zazálohuji tyto samotné složky a nakopíruji je zpátky na již naformátovaný disk pod stejnou cestou. Budou mi potom fungovat? Jde o to, že nevím jak si systém ukládá cestu k souborům, jestli pod tou cestou F://atd.. nebo pod nějakými informacemi o přesném sektoru a umístění na disku.
Jednoduše. Aby mi pak fungovaly programy, co mám nainstalovaný na tom disku.
Díky
Záloha dat a formátování sekundárního HDD
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Záloha dat a formátování sekundárního HDD
Soubory ti popisuje cesta (tedy F:\neco), nicmene radeji vloz screen ze Spravy disku. Mam podezreni, ze zavadeci informace jsou na HDD a kdyz ho preformatujes, budes to muset opravit.
Ale soubory puvodnich Windows na HDD smazat urcite lze, stejne tak prerozdelit disk.
Ale soubory puvodnich Windows na HDD smazat urcite lze, stejne tak prerozdelit disk.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3801
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 14:39
-
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3247
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5517
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-