Zdravím vás, má jen takový malinký dotaz. Chci si koupit XONE, ale nějaký člověk se do začal navážet, proč si nepočkám na Scorpio, když bude výkonnější atp. Tím pádem mi nasadil brouka do hlavy a nevím jestli počkat. U Scorpia vím, že má být 4K a VR, ale ani jedno z toho mě nezajímá.
Díky za případné odpovědi.
XONE nebo Scorpio? Vyřešeno
Re: XONE nebo Scorpio?
Tak jsi si odpověděl sám ... pokud Tě nezajímá ani 4K a ani VR, tak kup klasiku ... není důvod kupovat dražší konzoli, na kterou bys ještě musel čekat ... jedině počkat kvůli tomu, že by mohl "normální" XONE zlevnit ... ale nečekám, že to ještě půjde nějak rapidně dolů
<i5 3570k + NH-D14, R9270X TOXIC, 8GB RAM, M12II 620W>
<PS4> <Xiaomi Mi4> <Acer E5-711G-50J4 (i5, 840M)>
<PS4> <Xiaomi Mi4> <Acer E5-711G-50J4 (i5, 840M)>
Cekat - Scorpio vyjde na konci roku 2017. Chces cekat rok a pul? Navic ma stat kolem 1000 USD.
Pokud ne, jedina moznost je Xbox One.
Pokud ne, jedina moznost je Xbox One.
No právě cena 1000$ to si za ty prachy můžu rovnou koupit celý nový počítač. :) Koupím si ten Xbox One S, rok a půl je přeci jen dlouhá doba a člověk neví, co se může stát.
Zatím je lepší koupit klasicky xbox one. Grafika není špatná a dá se na tom hrát. Pak prodáš one a koupíš Scorpio. Microsoft totiž vždy naslibuje hory doly a realita uplně jiná.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
A proč zrovna Xbox One (S)? Vlastně už minule XO nic moc nenabízel a smysl měl pouze s Kinectem. Nový S nemá na Kinect ani port, takže další skoro úplně zbytečná konzole. Jediná volba je One příp. spíš PS4, pokud opravdu neprahneš po nějakých významných exluzivitách Xboxu. Anebo samozřejmě by bylo nejlepší jinak připlatit a vzít desktop.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Proc by mel mit Xbox One S port na Kinect kdyz se da pripojit pres standardni USB, stejne jako k PC?
Kinect je pro mě naprosto nevyužitelný. A Xbox One S proto, že se mi líp hraje na Xboxovém ovladači a je to o hodně menší než "původní" XO. Nad PS4 jsem taky přemýšlel, ale nakonec jsem si uvědomil, že PSko bych si koupil vlastně jen kvůli Uncharted a proto to, pro mě teda aspoň, nemá cenu kupovat konzoli jen kvůli jedné exkluzivce.
Jenže Xbox One S má zdroj (trafo) uvnitř a 80% poruch je právě díky němu. V klasickém Xbox one ho máš venku a bezproblému jde za 700kč sehnat nový.
Procesor: I3 6100
Naprosta vetsina zavad konzoli neni zpusobena zdrojem, ale bezolovnatym pajecim procesem kdy popraska cin pod CPU a pod GPU.
Jestli je zdroj venku nebo vevnitr na to nema vliv, viz XBOX 360 ktery ma zdroj venku a odchazi jeden za druhym, stejne tak XBOX One.
Vnitrni zdroj jde take bez problemu sehnat novy, jen je trochu narocnejsi vymena. Nicmene vadnych zdroju jsem videl jen par, kdezto zakladnich desek jsem opravoval desitky.
Jestli je zdroj venku nebo vevnitr na to nema vliv, viz XBOX 360 ktery ma zdroj venku a odchazi jeden za druhym, stejne tak XBOX One.
Vnitrni zdroj jde take bez problemu sehnat novy, jen je trochu narocnejsi vymena. Nicmene vadnych zdroju jsem videl jen par, kdezto zakladnich desek jsem opravoval desitky.
Pokud vím, tak ty poruchy jsou pouze ojedinělé. Nebo se pletu?
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jako u veškeré spotřební a levné elektroniky obsahující čipi s vysokým TDP chlazené chladičem "tak akorát" jsou poruchy ojediněle náhodné a postihují velkou část kusů starších než je záruční doba...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU